Arkadaşlarımla voleybolun iddia kuponlarında yer almasının ülke voleyboluna ne katkı yapacağını ve kulüpler ile birlikte federasyonun bu pastadan ne kadar pay alacağını tartışıyorduk.. Bende sitede bu konuyla ilgili bir topic açıp mevzuyu daha da derinleştirmek ve daha değişik fikirler üretmek istedim. Bidiğimiz gibi Basketbol İddia kuponlarında yerini aldı bile. Ya basketbol camiası bizden daha hızlı düşünüp bizden daha hızlı hareket ediyor ya da bizler voleybolumuzu çağ atlatacak bu fırsatları yakalama konusunda sadece gevezelik ediyoruz.. Aroma Şirketler grubu voleybola sponsor olarak senelerin hayalini gerçekleştirdi bizim adımıza..Öyle ki TV de reklamları izlerken voleybol topunu görmek beni ciddi anlamda heyecanlandırıyor.. Sözü fazla uzatmadan şu sorulara cevap arıyorum aslında; Sayın Başkanımızın en büyük idealllerinden biri olan voleybolun iddia kuponlarına girmesi camiaya ne fayda sağlar (maddi ve manevi), İddia kuponlarına girmek için hangi şartların sağlanması lazım ki bu zor şartlar gerçekleştirilemiyor ve bu anlaşma imzalanamıyor; bizler voleybol neferleri olarak bu hayalin gerçekleştirilmesi için neler yapmalıyız; İddia kuponlarına girmek için ligde bulunan takım sayılarımız yeterli mi? Şimdiden katılımlarından dolayı tüm arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum....