Güncel Yarışmalar
Original Biri Bizi Gözetliyor, '102 milyonla hayatta kalın' , arabaya elini ayırmadan en uzun süre dokunanın araba kazandığı yarışması felan derken şimdide pop star yarışması var televizyonda. Hazır bu noktaya varmışken bir iki öneri de ben yapayım dedim. Memleket Gani Bey'in fikirlerinden mahrum kalmasın istedim...
Kaka tutmaca yarışması: Yarışmacılar toplu olarak Hacı Abdullah'a götürülür ve tıka basa yemek yemeleri sağlanır. Sonra stüdyoya götürülen yarışmacılardan hacetlerini tutmaları rica edilir. Tutamayan elenir ve hacetini en uzun süre tutabilen büyük ödülü kazanır. Halkım böyle b..tan yarışmalara bayıldığından reyting de garanti edilir.
Soğanın cücüğü yarışması: Bir odaya kapatılan 25 yarışmacı sadece soğanın cücüğünü yiyerek yaşamak zorundadır. ölen ölür, kalan sağlar parayı alır...
Karabiberim nasıl ederim yarışması: Yarışmacılar bir karabiber deposuna sokulurlar. Hapşırığını tutabilen yarışı kazanır. Tutamayana çok yaşa denilip sepetlenir.
Sevdan olmasa yarışması: Askerden yeni terhis olmuş 10 er alınır ve bu erler Sevda Demirel'le aynı odaya konulur. Dayanamayan elenir gider. Dayanar kalır hem parayı, hem karoyu alır gider...
Zengin ailelerden birinin magazin basınına malzeme olmuş kızı bulunur ve gelin adayı yapılır. 200 adet koç gibi ama işsiz delikanlı seçilir varoşlardan. Bunlar bir stada doldurulur ve birbirlerini jiletlemeleri istenir. Kazanan zengin kızla evlendirilecektir. Bu vahşi yarışı kazanan işsizlikten kurtulur.
'Taze Hıyar' yarışması: Gene işsizlerden oluşan 20 kişi seçilir. Bunlara hıyar arabası, hıyar soyacağı ve tuzluk verilir. Zabıtaya 10 gün yakalanmadan satış yapabilen hıyar arabasına ebediyen sahip olur.
Urfa'lıyım ezelden yarışması: Urfa'dan 20 kız yarışmacı bulunur. Bunlar istanbul'a getirilir ve salınır. Kızlarının ailelerine de kızınız İstanbul'da haberi verilir. Aile meclisi kararı ile istanbul'a gelen abiler kızları birer birer Yakalamaya ve töre gereği viyadükten atmaya başlarlar. Abilere yakalanmadan son kalan kız yarışmayı ve büyük ödülü kazanır. Aile meclisi kararı gereği ödülü alır, kızı gene viyadükten atar. Şimdi reytinge bak sen...
Kullanım Talimatları
Bunlar çeşitli ürünlerin üzerindeki kullanma talimatlarından alınıp cümleler ve espri olsun diye değil, ciddi ciddi yazılmış..
* Sac kurutma makinesinin uzerindeki talimat: "Uyurken kullanmayin"..
* Kizarmis patates torbasinin uzerinde: "Kazanan siz olabilirsiniz.. Üstelik, satin almaniz da sart degil.. Ayrintili bilgi torbanin icinde"..
* Dial sabunlarinin kutusunda: "Kullanim sekli: Normal sabun gibi"..
* Donmus yemek kutusunda: "Öneri: Buzunu çözün...
* Otellerde verilen dus basliginin kutusunda "Icine bir tek bas sigar."
* Hazir Tirami su tatlisinin kutusunda: "Altust etmeyin.." (Uyari kutunun dibinde, tatlinin altinda yazili)
* Marks & Spencer'e ait bir puding kutusunda: "Atesin uzerine koyarsaniz isinir."
* Bir uyku ilacinin uzerinde.. "Uyuklamaya sebep olabilir."
* Roventa utu kutusunda: "Giysilerinizi uzerinizde utulemeyin"..
* Ingiltere'nin unlu eczane zinciri Boots'un cocuklar icin hazirladigi oksuruk surubu kutusunda: "Icince Araba kullanmayin"..
* Çin mali Noel agaci isikli suslemelerinde: "Sadece iceride ve disarida kullanilabilir"..
* Japon mali mutfak robotunun uzerinde:"Baska amacla kullanilmaz."
* Findik paketinin uzerinde: "Dikkat: Icinde findik var."
* American Airlines Sirketi'ne ait fistik paketinin uzerinde: "Talimat: Paketi acin, fistiklari yiyin.."
* Bir elektrikli testerenin uzerinde: "Calisirken elinizle durdurmaya tesebbus etmeyin."Altı nokta körler derneği, üstü virgül sağırlar derneği
Minibüs yazıları
Gözlerin var ya, benim olacaksın delikanlıca
Gidişine kızlar, duruşuna yollar hasta
Rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım..
Önünü görmeden sollama, eve acı haber yollama...
Sollama beni, sollarım seni! Hadi, hayırlı yolculuklar abi...
Kuzu kurdun, yol Ford'un... Gözerin güzel ama bakmasını bilmiyorsun
Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza!
Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat?!
Çilemse çekerim, kaderimse gülerim
Alırsın Ford, olursun Lord
Istedim vermediler; sen soförsün dediler!
Rampanın atmacası
Gas, fren, şanzıman halin duman
Aşk çekenin yol gidenin!
Yaklasma toz olursun, geçme pişman olursun
Uzaktan seveceğim, senin haberin olmayacak
Sollama beni, mahcup ederim seni!
Tek rakibimiz, Turk Hava Yolları
Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı.
Bir sabah uykusuna doyamadım bir de sana
Bana öyle melun melun bakma güselim biliyorum birasdan sen de ineceksin!...
Popstar ve yeni yarışmalar
Popstar ve yeni yarışmalar
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir