Kidd Kontratını Sorun Etmiyor

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Kidd Kontratını Sorun Etmiyor

Mesaj gönderen moments » 22 Eyl 2008, 23:21

Dallas Mavericks'in yıldız oyuncusu Jason Kidd, henüz yeni bir sözleşme için masaya oturmadıklarını ancak bunun kendisi için çok da önemli olmadığını söyledi
nba_g_kidd_268.jpg
2008/09 sezonunda 21.3milyon kazanacak olan 35 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bir yerel gazeteye yapmış olduğu açıklamada takımının durumundan çok memnun olduğunu söyledi. 30 Eylül'de başlayacak olan hazırlık kampına katılacağını belirten yıldız oyuncu yapmış olduğu açıklamada, "Ben burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımımızın durumu bana heyecan veriyor. Ben Dallas'da kalmak istiyorum. Agresif ve çalışkan bir takımız. Takım Sahibimiz de bizim bu şekilde olmamızı seviyor" dedi.

Sezon sonunda kontratı sona ermesini sorun etmediğini de sözlerine ekleyen Kidd, zamanı geldiğinde masaya oturacaklarına inandıklarını da belirtti.

Geçtiğimiz yıl Dallas Mavericks'de 29 karşılaşmada 34.9 dakika süre alan Kidd, 9.9 sayı- 6.5 ribaund ve 9.5 asist ortalamaları yakalamıştı.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Basketbol” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir