KUŞADASI EĞİTİM VE GELİŞTRME VAKFI (KEGEV) M.SUNULLAH ARISOY

Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

KUŞADASI EĞİTİM VE GELİŞTRME VAKFI (KEGEV) M.SUNULLAH ARISOY

Mesaj gönderen Eceeee » 17 Ağu 2008, 21:52

Resim
KUŞADASI EĞİTİM VE GELİŞTİRME VAKFI (KEGEV) M.SUNULLAH ARISOY ŞİİR ÖDÜLÜ

KEGEV’ in düzenlediği M. Sunullah ARISOY ödülü, bu yıl da şiir dalında verilecek.

Yarışma sorumluları tarafından yapılan açıklamada, ödüle katılacak yapıtların değerlendirilmesinde belirleyici ölçütün, M. Sunullah ARISOY’ un Türk Diline gösterdiği özen ve emek göz önüne alınarak, Türk Diline özen olarak belirlendiği belirtilmiştir.

KATILMA KOŞULLARI

1. 1 Ocak - 31 Aralık 2008 tarihleri arasında yayımlanan şiir kitapları ya da kitap oylumundaki(en az 15 şiirden oluşan) şiir dosyaları ile ödüle aday olunabilir.
2. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2008’ dır.
3. Ödüle katılacak kitap ya da dosyanın 6 örneğinin katılımcı ya da onun yetkili kıldığı yayınevi tarafından bir başvuru dilekçesi eşliğinde, özgeçmiş ve iletişim bilgileriyle birlikte, elden ya da posta ile aşağıdaki adrese ulaştırılması gerekmektedir.
M.SUNULLAH ARISOY ÖDÜLÜ
Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı
Atatürk Bulvarı Marina Migros Karşısı
Kuşadası / AYDIN

4. Seçici Kurul: Turgay FİŞEKÇİ, Burhan GÜNEL, Hidayet KARAKUŞ, Ayten MUTLU ve Ahmet ÖZER’den oluşmaktadır.
5. Ödül, 3.000 ( ÜÇBİN) YTL.’dir ve kazanan yapıtın sahibine, 08.05.2009 tarihinde, Kuşadası’nda düzenlenecek tören sırasında bir plaket ile birlikte verilecektir.
6. Ödül bölüştürülmeyecektir.
7. Ödüle KEGEV Yönetim Kurulu ve Seçici Kurul üyeleri aday olamazlar.

M. SUNULLAH ARISOY ŞİİR ÖDÜLÜ SEKRETERLİĞİ:

Şadiye EVGİN:KEGEV Sorumlusu
" düş uçacak bahara doğru "

“Ilginç Haberler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir