Anneler Günü Kutlama Mesajları (Sms leri)

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Anneler Günü Kutlama Mesajları (Sms leri)

Mesaj gönderen moments » 19 Eyl 2008, 15:04

» DüN SANA KIZDIKLARIMI BUGüN BEN YAPIYORUM ANNE ÇüNKü ASLINDA SENiN KüÇüK BiR KOPYANIM UMARIM SENiN KADAR SEVGi DOLU OLURUM »
MEĞER DiLiMDEKi VE BEYNiMDEKi EN GüZEL KELiME SENiN ADINMIŞ SANA HER SESLENiŞiMDE YA ACIM DiNiYOR YA DA SEVGiM COŞUYOR ANNELER GüNüN KUTLU OLSUN »
SEN HAYATIMIN KUTUP YILDIZI OLDUN NEREYE GiDERSEM GiDEYiM IŞIĞININ ALTINDA SEVGiNLE UYUDUM DOĞRU YOLU BULDUM SENi SEVİYORUM ANNE
» ANNECiĞiM, BiR GüNüMDE DEĞiL HER GüNüMDESiN ANNEM OLMAN DüNYADAKi EN BüYüK ŞANSIM, iYi Ki VARSIN ANNELER GüNüN KUTLU OLSUN
» BU DüNYADAKi EN GÜVENLi SIĞINAĞIM SENiN KUCAĞIN BENiM ANNEM OLMAN BU DÜNYADAKi EN BüYüK ŞANSIM SENi SEViYORUM
» FEDAKARLIK, SEVGi, SABIR VE GÜZELLiK NE DEMEK TARiF ET DERLERSE; ANNEM DERDiM
» YÜREĞiNDEKi SINIRSIZ SEVGi VE SABIR iCiN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM ANNECiĞiM ANNELER GüNüN KUTLU OLSUN!
» MESAFELER UZAK OLSA DA YüREĞiM HEP SENiNLE CANIM ANNEM ANNELER GüNüN KUTLU OLSUN!
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Re: Anneler Günü Kutlama Mesajları (Sms leri)

Mesaj gönderen Eceeee » 20 Eyl 2008, 17:51

=) thanks :o
" düş uçacak bahara doğru "

“Sms Sözleri / Güsel Sözler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir