» DüN SANA KIZDIKLARIMI BUGüN BEN YAPIYORUM ANNE ÇüNKü ASLINDA SENiN KüÇüK BiR KOPYANIM UMARIM SENiN KADAR SEVGi DOLU OLURUM »
MEĞER DiLiMDEKi VE BEYNiMDEKi EN GüZEL KELiME SENiN ADINMIŞ SANA HER SESLENiŞiMDE YA ACIM DiNiYOR YA DA SEVGiM COŞUYOR ANNELER GüNüN KUTLU OLSUN »
SEN HAYATIMIN KUTUP YILDIZI OLDUN NEREYE GiDERSEM GiDEYiM IŞIĞININ ALTINDA SEVGiNLE UYUDUM DOĞRU YOLU BULDUM SENi SEVİYORUM ANNE
» ANNECiĞiM, BiR GüNüMDE DEĞiL HER GüNüMDESiN ANNEM OLMAN DüNYADAKi EN BüYüK ŞANSIM, iYi Ki VARSIN ANNELER GüNüN KUTLU OLSUN
» BU DüNYADAKi EN GÜVENLi SIĞINAĞIM SENiN KUCAĞIN BENiM ANNEM OLMAN BU DÜNYADAKi EN BüYüK ŞANSIM SENi SEViYORUM
» FEDAKARLIK, SEVGi, SABIR VE GÜZELLiK NE DEMEK TARiF ET DERLERSE; ANNEM DERDiM
» YÜREĞiNDEKi SINIRSIZ SEVGi VE SABIR iCiN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM ANNECiĞiM ANNELER GüNüN KUTLU OLSUN!
» MESAFELER UZAK OLSA DA YüREĞiM HEP SENiNLE CANIM ANNEM ANNELER GüNüN KUTLU OLSUN!
Anneler Günü Kutlama Mesajları (Sms leri)
Anneler Günü Kutlama Mesajları (Sms leri)
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir