sevgii msj lari

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

sevgii msj lari

Mesaj gönderen moments » 18 Eyl 2008, 21:33

Bir başka yüze gülersem sanma bu bir muhabbettir severim bütün güzelleri çünkü onlar senden eserdir

Mutluluğun gökyüzünden dökülen yağmurlar kadar bol olsun o kadar mutlu ol ki gözlerindeki mutluluk mutluluğu arayan mutsuzların umudu olsun

Geceyi takip eden güneşin aydınlığı kadar aydınlık bir dünyan olsunSenin de yanında değerini bilecek kadar değerli bir insan olsun

Hüznün yüreğime ne zaman yer etti bilmem ;ama orada hep kalacağa benzerYine sabaha dalarken seni düşünüyorum ve yine yoksun be sevdiğim!

Haydi uyandır beni , söyle gördüğüm zamansız bir düş mü, haydi git uzaklaş yokluğuna inandır beni ,gerçekten yoruldum her buduğum yerde seni kaybetmekten

Ruhumu yere vurup hasret çektiren olsan da ne aşkına bedduam ne de sana kinim var,derya gibi akan bir derdim olsa da mahşere kadar seni unutmamaya yeminim var

Gün biter gülüşün kalır bende
Ömrümüz ayrılıklar toplamıdır
Kapanmaz gülüşünün açtığı yara
Uçurum olur cellat olur her gece
Gün biter gülüşün kalır bende

Hani kardelen çiçeği göğe açık olur da kafasını karın altından çıkarır ya zemheri yüreğim yüreğine der ki kardelen kadar cesaretin yoksa sakın aşık olma

Birine verilen değer uğruna feda edilebileceklerle ölçülüyorsa eğer aç gözlerini etrafına bak ,gördüğün her şeyi feda edebilirim ;ama sakın aynaya bakma

Seni niyemi seviyorum geçmişin içinde kaybolmuş beni
Yeniden hayata döndürdüğün için çok ama çok seviyorum

Kalbin hangi sevgi için çarpıyorsa yeni doğan günün güneşi
Seni ona kavuştursun

Hayatın en güzel anı herşeyden vazgeçtiğiniz zaman
Sizi hayata bağlıyan biri olduğunu düşündüğünüz andır
Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin

Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektirYAŞAMAK DİRENMEKTİR !

Ağlamak istiyorsanız asla yapmayınÇünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için,Yaşayan birileri mutlaka vardır

Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm kalbine !!

Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim

Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Sms Sözleri / Güsel Sözler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 37 misafir