taze taze nickler:)

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

taze taze nickler:)

Mesaj gönderen moments » 25 Eyl 2008, 17:15

**CoCa CoLayım Hayatın tadıyıM…Roccoyum choq $ekeriM…aLbeniyim ßahanem cookçikoLataLı qofretim arkadaŞLAr beni sewmeyeN warMı…?

**--------LeRiN --------Ce YaŞaDıĞı Bu dÜnYaDa SeNdE --------Ce YaŞıYoRsAn AdİLiĞiNe BoNcUk TaKtA NAzAr DeĞmEsİn

**●●●мυтℓυℓυк вiℓє αcı vєяiσ ¢üηкü ѕσηυ vαя вiℓiσяυм●●●

**Gideceksen Bahane bulmadan git! Adam gibi sevmedinBari adam gibi Hayatimdan çek GIT!!

**seni sewiyoRum; sana TapıyoRum saLak sana şaka yapıyoRum…

**Alemi Alem Yapan 3-5 çakalsa Krallik Bize Yakişmaz уαşαмαк ιçιη уαℓναямαdıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız

**●●•нєяşєуι öğяєηdiğiη кα∂αя вιℓιяѕιηвυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•

**Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı Oyunların Adı Aşk Kaldı

**BiR_GüN_BeNiMDe_KaRŞıMa_CıKaCaK_iYi_BiR_SeVGiLi_ (HaDi_LeN)

**hani кüçüккєи вi уєяiм α¢ıуıи¢α öρüуüм∂є gєçѕiи dєяdiиуα… кαℓвiм α¢ıуσя αииєм öρтє gєçsiiiiiи……

**dσĞαякєи αĞℓαdıм αℓdıямαdıиız уαşαякєи αĞℓαdıм iиαимαdıиız вєи öℓüи¢є ѕαкıи αĞℓαмαуıи кαиdıяαмαzѕıиız…

**~YaŞaMaK~ ~bU~ ~iSe~ ~BeN~ ~yOkUm~ ~A~R~K~A~D~A~Ş~~

**YA$aMaK içinmi n€f€s AlıYQrUm yQksaÖlüm€ BiR AdIm dAhA YaKla$Abilm€K içinmi_???

**Kokunuda aL qiderken YaraLarımı TuzLama Mademarkana bakma qiderken Hic sevmedim Zaten

**Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmamrahatsız ediyorsa varlığımölürüm karşına çıkmamrahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA KARIŞAMAM…

**SeVeN SeVeR…SeVMeYeN YoL aLıR GiDeR…BeNiM DüNYaM HeR TüRLü DöNeR…!!=))

**SENİ SEVİYORUM DİYORSUN MADEMKİ SEVİYORSUN CEHENNEME BİLET ALDIM SÖYLE GELİYORMUSUN?

**KaLBiMDe HeRKeS eNGeLLi BiTeK SeN oNLiNeSiN!!)

Ağaçtım çiçek oldum,çiçektim ot oldum,ottum saman oldumİki şansım var ya ineğin midesine gitmek ya da ateşte yanmak

KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi!

"ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYißeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı"

KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM!

SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DünyanıN eN GüzeL eSeridiR!

eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa!

DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM!

aSlanlaRa SöZ VerdiM, ÇakallaRa YeM oLmaM!

DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe "öLümsüZ MehmetçiK" YazacağıM!

öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa "FiRaRıM" YakıN!

aKıLLı oLupTa DünyanıN KahrıNı ÇekeceğiMe DeLi oLurum DünYa ßeniM KahrıMı ÇekeR!

SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı ÇoK ÇabuK KaybedersiN!

ßakMa ßaNa öYLe ! NefretLe DoluyuM!

TıpKı ŞairiN DediĞi GiBi eVlaT, ßiZ Ki uStasıyıZ VataN SevmeniN!

KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir