***вєη ѕєηι ѕєη σℓ∂υğυη ιçιη ѕєν∂ιм ѕєηιη σℓмα∂ığıηı вιℓѕєу∂ιм ѕєνмєz∂ιм***
!!!_HaYaT BoS EgLeN cOs_!!!
***รєภเ รєשєภเ รєภ๔є รєש***
**αη ∂σѕтυм αşк ∂ιує вιя şєу уσк αşк ∂є∂ιğιη üö güηℓüк єğℓєη¢є**
^^αşıк σℓмαк ѕυçѕα вυ ѕυçα σятαк σℓυяυм[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]^^
(*_*)___αℓαуıηα ιѕуαη öℓüмüηє υℓтяαѕℓαη__(*_*)
_*_вєηιм ιçιη ναяℓığıη∂α вιя уσкℓυğυη∂α_*_
***∂ιρтєуιм ѕση∂αуıм ∂єρяєѕуση∂αуıм[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]***
!!!__ρσρçυ σℓυρ ρσρσηυ ѕαℓℓαуα¢αğıηαяσ¢к¢ı σℓ кαƒαηı ѕαℓℓα__!!!
***bu hayat benim kurallari ben koyarimben yasarim ve bedelini ben oderim***
***ask eski bir palavraartik bu diyardan gecmeyecek***
***GeRcEkCi OL iMkaNsIzI IsTE***
***kir kalbimi gonlun olsunal herseyimi gozun doysunsimdi baska asklardayim buda sana kapak olsun***
***ben mukemmel birine asik oldumm***
***biz neler ictik neler yedik ama halen buradayiz***
**egerdunyadelikanliolsaydiyuvarlako lmazdi**
***gozler aglamazama yurek aglar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]***
***ona soyleyin yurekli olsun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]ona soyleyin asik olsunona soyleyin beni unutmasin***
***yapamayacagin seylere soz verme***
***__yannizlik zor isona alismak daha da zor is***
***[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]icinden ne geliyorsa ole yap[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]***
göктєкι мανιℓιк ∂єηιzє уαηѕıмış,уєşιℓ∂єкι güzєℓℓιк ∂σğαуı ѕαямış,ѕєη∂єкι güzєℓ уüяєк вєηι тαηıуıη¢α;вαηα вιя şαηѕ ∂αнα тαηıмış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...](¯`·_·[çσк ∂σѕтυм ναя ѕαη∂ıм,нєякєѕι вαğяıмα вαѕтıммєğєя нєρѕι уαℓαηмış,вєη∂єкι уüяєк кαηмış!]·_·´¯)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
—¤÷(`[¤*biri seni severse eğer kurşuna dizerim,sen birini seversen eğer masal olur giderim*¤]´)÷¤—
ÁşĶ ßĨŔ ŶÁŔışŤı öĎüĹ ĨŚĔ ŚĔŃ,ßĔŃ Ő ŶÁŔışı ĶÁŶßĔŤŤĨМ,çüŃĶü ŐĹÁМÁŹĎı! ŚĔŃ ßÁşĶÁŚıŃı ŚĔVĔŔĶĔŃ[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
σℓмαÐı,σℓαмαÐı,σℓαмαzÐı,αşк вαşℓı вαşıηα вιя нαтαуÐı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]•··´¯`··•єη ιуι αякαÐαşıм göкℓєя,вιя тєк ѕıяÐαşıм уαğмυяℓαяѕαηα σℓαη αşкıмı;αякαÐαşıмÐαη gєℓєяєк αηℓαтıяℓαя•··´¯`··•[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ölm£k d£rl£r,ürk£rl£r,oysaki bilm£zl£r;s£v£nl£r h£rgün ölürl£r![Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ŚĔŃ ßĔŃĨМ ÁşĶıМĎıŃ,ČÁŃıМĎÁŃ çŐĶ ŚĔVĎĨğĨМ ČÁŃıМĎıŃ,ŶĔŃĨ VĔŔĎĨğĨМ ĶÁĹßĨМĨ ĶıŔĎıŃ;ČÁŃıМı çŐĶ ÁČıŤŤıŃ[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]ßÚŃÚ ßÁŃÁ ŃĔĎĔŃ ŶÁРŤıŃ؟[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
(¯`·_)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]รєภเ รєש๔เ๓,๔เкєภเภє кคtlคภ๔ı๓,๒єภเ๓ кค๔คг ๔เкєภเภє кคtlคภคภı ๔ค;๔คאคภค๓ค๔ı๓ ๒єภ ๔เкєภเ๓เ ๒คtıг๔ı๓[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...](¯`·_)
Sekilli Dikkat Cekici Msn Sozleri
Sekilli Dikkat Cekici Msn Sozleri
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir