YUNAN TACİZİ=YUNAN ÇUVALI

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

YUNAN TACİZİ=YUNAN ÇUVALI

Mesaj gönderen moments » 19 Kas 2008, 21:07

Resim
YUNAN ÇUVALI

Arkadaşlar bu konu için çok düşündüm.acaba bu konuyu açsam mı diye.Sonunda karar verdim bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.Yunanistan hava kuvvetleri sürekli ege deki uluslararası alanda uçuş hakkımızı gasp ederek bizi günde 3 kez taciz ediyor,acaba abd hainliğinin sonucunda geçirilen süleymaniye çuvalına benzemiyor mu bu olay?.Onlarda hergün taciz ederek bize çuval geçirmiş olmuyor mu?.bunlara neden karşılık veremıyoruz?.Cevap veremediğimizden dolayı küstah yunanlılar bazen bu taciz olayını 5-6 sefere kadar çıkarabilmektedir.Bunlar beni yani bir TÜRK evladı olarak çok üzmekte.ben bunu aynı abd çuvalı gibi görüyorum.bu da yunan çuvalıdır.bunların artık karşılık verilmesi lazım.Şu küstahlara bir kere cevap versek bir daha bu alçaklığı kolay kolay yapamayacaklardır.Biz ses çıkarmayarak onları kendi elimizle küstahlaşmasına izin veriyoruz.Neden buna müsade ediyoruz.kim bunlara dur diyecek.Kocaman orduma yapılan bu yunan çuvallarını onlara geri ödetelim.NEDENSE NE GENEL KURMAYDAN ,NE DE BAŞKA BİR KURUMDAN SES ÇIKMIYOR.ACABA BU DURUM HERKESİN HOŞUNA MI GİDİYOR.SİNİRLERİM ÇOK BOZUK.FİKİRLERİNİZ BEKLİYORUM.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“TARTIŞMA MEYDANI” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 54 misafir