açık açık düşünceler ...

Kullanıcı avatarı
.:elmasekeri:.
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

açık açık düşünceler ...

Mesaj gönderen .:elmasekeri:. » 03 Şub 2009, 13:41

Bazen kayalara çarpıp hıncını çıkartamayan dalgalara çevirir sizi bazende sıcak bir yaz günü denize girmiş gıbı rahatlatır.

hiç kimseden bi daha aşık olmam dıye bı cümle duydunuz mu? ben cok duydum =] boş cümlelerdir ya terketmişizdir yada terkedilmişizdir karşınızdaki ya bi tokatla yada sade bi cümleyle sizden öfkesini çıkarmıştır.içi yanmaktadır ama sizinde içinizin yandığından emindir rahat degildir nereye baksa sızı gorür ama sız sacma sapan nedenlerden gitmişsinizdir artık cok geçtir geriye dönüş 10 saniyede yıkılmış bir bına gıbıdır anılarınz mutlu anlarınız hepsı gıtmıstır uzgunuz kurtaramadık ...

aşk mevsimler gıbıdır döner dolasır yıne aynı noktaya gelirsiniz yeniler kendini doğa gıbı bazen farkında olmadan tüm mutlulugunuzu geri getirir ama zaman farkıyla belkı bır ay belkı bır yıl blkıde siz bi nine dede olunca. =]

Hiç sebepsiz gittiniz mi? bilinmezliklere dogru yürüdünüz mü.Neden, ne için sorularına vercek cevabınız olmadıgında herşey benim suçum dedinizmi agladınız mı saatlerce hıçkıra hıçkıra yaptıgınız herseyden pişmansınız demek ki ...

Yorulmayın boşuna siz kararınızı vermişşiniz deli gıbı seven karşınızda her cümlesi dokunaklı bir şiir gıbi canınızı yakmaya calışmıyor hesap soruyor sizde farkındasınız cevapsız sorular sızı sıkıyor patlıyorsunuz bitti işte uzatma... artık acı cekıyorsunuz ask bitti siz bittiniz o bitti
. .............Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén......................

[g_m_z]

Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Re: açık açık düşünceler ...

Mesaj gönderen Eceeee » 03 Şub 2009, 14:11

paylaşım teşekkürler sonuncu paragraf acı ama gerçek birgün herşey biter " ölümsüz aşklar vardırda ölmeyen aşık varmı güvenme gençliğine ölen hep ihtiyarmı" ne alaka diceniz canım istedi işte yazdım :mrgreen: güzel bir şarkı bu arada :roll:
" düş uçacak bahara doğru "

Kullanıcı avatarı
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Mesaj gönderen .:elmasekeri:. » 04 Şub 2009, 19:07

:mrgreen:
. .............Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén......................

[g_m_z]

Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Mesaj gönderen Eceeee » 06 Şub 2009, 13:37

gülme ulennnn yeter artık :mrgreen: :ates; (şaka yapıom bu sırada) :o

Kullanıcı avatarı
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Mesaj gönderen .:elmasekeri:. » 07 Şub 2009, 17:56

lan ınsan gul der buda gulmedıo : ( bole bndn sora

[g_m_z]

Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Mesaj gönderen Eceeee » 08 Şub 2009, 21:41

:mrgreen: tamm bundan sonra böle :arrow: :( sin :cool:

“Aşk duygunuzu burada paylaşın” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi