Çılgın Piliç

Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
Mesajlar: 3062
Kayıt: 15 Ağu 2008, 01:43
Konum: Pasifik Okyanusu'nda :)
İletişim:

Çılgın Piliç

Mesaj gönderen Eceeee » 26 Eyl 2008, 14:56

Resim
Malzemeler
1 adet tavuk göğsü
50 gr ıspanak
1 dilim kare doğranmış dana jambon
1 dilim kare doğranmış tavuk jambon
1 tane biber
1 adet soğan
Yarım çay kaşığı karabiber.
20 gr rende kaşar
2 adet domates
100 gr mantar
1 çorba kaşığı beşamel sos


Yemeğin Tarifi
Kanatlı tavuk gögsünü ince olarak dövün. lspanak, dana ve tavuk jambon, mantar, sogan, domates, tuz, karabiber, beşamel sos ve rende kaşar ile kavurup dövülmüş tavuğa sarın.
Domates sos ile pişirip, pilav ve patates tava ile servise sunun.
" düş uçacak bahara doğru "

Cevapla

“Türk Mutfağı” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir