Türk Telekom tüm kupaları istiyor

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen moments » 10 Eki 2008, 15:41

Resim
Aroma Bayanlar 1. Voleybol Ligi'nin iddialı takımlarından Türk Telekom, önüne hedef olarak bütün kupaları koydu.
Aroma Bayanlar 1. Voleybol Ligi'nin başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren Türk Telekom'da şube menajeri Cengiz Atabek, "Hem Avrupa'da, hem lig ve Türkiye Kupası'nda zirveyi hedefliyoruz" dedi. Cengiz Atabek, yeni sezonda gerek yabancı gerekse yerli sporcu olarak, geçmiş senelerdeki eksiklerini giderici transferler yaptıklarını söyledi. Atabek, " Yabancı sporcularımızın milli takımlarındaki görevleri nedeniyle çalışmalara geç katılmaları, takım uyumu açısında olumsuz görülebilecek tek noktamız olarak görülmektedir. Ancak, gerek yabancı gerekse yerli oyuncularımız, üst düzey ve ülkelerinin milli takım sporcuları olması, bu eksikliğimizi çok kısa sürede bertaraf edecektir " şeklinde konuştu.

Sezonun ilk maçında pazar günü Vakıfbank Güneş Sigorta ile evlerinde karşılaşacaklarını hatırlatan Atabek, "Öncelikle tüm müsabakaların sezon sonuna kadar centilmenlik içinde geçmesini ve kazananın Türk voleybolu olmasını diliyorum. Tabi ki tüm takımların kendi hedefleri vardır. Bizim hedeflerimiz ise Türkiye ligi ve kupasında şampiyonluk, Avrupa'da ise finallerdir. Bu hedeflere ulaşmak için bizlere her türlü imkanı sağlayan yönetim kurulumuza ve Türk Telekom Şirketine borcumuzu bu hedeflere ulaşarak ödeyeceğiz. İşimizin kolay olduğunu söylemiyorum. Çünkü hem Türkiye'de hem de Avrupa'da aynı hedefi seçen çok sayıda kaliteli ve üst düzey takım bulunmakta. Ama sporcularımın istek ve arzusu, teknik kadromuz ile sporcuların birbirine olan güveni ve inancı her geçen gün biraz daha artmaktadır. Bu da iddiamızdaki haklılığımızın giderek artmasını sağlamaktadır" ifadelerini kullandı.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Voleybol” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir