"İlk maçımda galibiyet istiyorum"
Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, futbolcularından Giresunspor karşısında iyi bir oyunla galibiyet beklediklerini söyledi.
Çapanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında yapacakları Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. Takımın başında ilk kez sahaya çıkacağını belirten Çapanoğlu, ''İlk maçımdan galibiyetle çıkmak istiyorum. Rakibimiz sahasında başarısız, deplasmanlarda başarılı olan bir takım. Buna göre tedbirlerimizi alacağız. Futbolcularımdan Giresunspor karşısında iyi bir oyunla galibiyet bekliyorum. İnşallah bunu bize yaşatırlar'' dedi.
Çapanoğlu, takımda iyi futbolcuların bulunmasının yanı sıra eksikliklerin de olduğunu, bunu zamanla aşarak önümüzdeki haftalarda taraftarlara daha iyi bir Adanaspor izlettireceklerini bildirdi. Şampiyonluğun kolay bir hedef olmadığını, ancak Adanaspor'un camia olarak her zaman için bu yönde odaklandığını anlatan Çapanoğlu, ''Ekip olarak şampiyonluğu yakalamak için uğraş vereceğiz. Eğer ilk 2'ye giremezsek bile puan cetvelinde ilk 6 arasına girip buradan Süper Lig'e çıkmaya çalışacağız'' diye konuştu.