İlk Beş Rotasyonunda Oynamaya Hazırım

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

İlk Beş Rotasyonunda Oynamaya Hazırım

Mesaj gönderen moments » 22 Eyl 2008, 23:28

Denver Nuggets'ın Brezilyalı uzunu Nene, Marcus Camby'nin L.A. Clippers'a takas edilmesi sonrasında yeni sezonda ilk beş rotasyonunda yer almaya hazır olduğunu söyledi.
nba_g_nene_580.jpg
Kariyerinde sadece 2003/04 sezonunda 30 dakikanın üzerinde oynayan ve geride kalan son dört sezonda sadece 61 karşılaşmada ilk beş başlayan Brezilyalı oyuncu, kanser tedavisi sonrasında kendisini toparlamayı başarmıştı. Durumu hakkında bir açıklamada bulunan Nene, "Geriye dönüp baktığımda bir çok şey yaşadım. Buna kemoterapi tedavisi de dahil. Ancak ben yaz boyunca büyük bir özveriyle çalıştım. Eğer bana şans verilirse, bunu en iyi şekilde değerlendireceğim" dedi.

Denver Nuggets'da Nene'nin herhangi bir sorun yaşaması durumunda, Chris Andersen ve Steven Hunter'ın şans bulması bekleniyor. 2007/08 sezonunda 16 karşılaşmada 16.6 dakika süre alan Brezilyalı Nene, 5.3 sayı- 5.4 ribaund ortalamalarıyla oynamıştı.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Basketbol” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir