Greg Oden Lige Hazır

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Greg Oden Lige Hazır

Mesaj gönderen moments » 22 Eyl 2008, 23:27

Portland Trail Blazers'ın genç uzunu Greg Oden, dizindeki sakatlık problemini tamamen atlattığını ve yeni sezonda takımdaki yerini alabilmek için sabırsızlandığını söyledi.
greg-oden-blazers.jpg
2007 NBA Draftında ilk sıradan seçilen ancak dizinden yaşadığı ciddi sakatlık sorunu nedeniyle 2007/08 sezonunun tamamını kaçıran Oden, yaz döneminde takımdan ayrı olarak çalışmalar yapmıştı. 30 Eylül tarihinde başlayacak olan hazırlık kampı öncesinde %100 duruma gelmek için antremanlar yapan Oden, basına yapmış olduğu açıklamada, "Şuan hazır olduğumu söyleyebilirim. Ben çok heyecanlıyım. Sürekli olarak benim gündeme gelmem söz konusu. Kendimi göstermek için sabırsızlanıyorum" dedi.

Oden, yeni sezonda Blazers rotasyonunda kendisine gelecek olan dakikaları iyi değerlendirmek ve takımı play-off potasına sokmak istediğini sözlerine ekledi.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Basketbol” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir