Hiç Durmadan Ağlayayım Allah'ım ! :(

Kullanıcı avatarı
cicek
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Hiç Durmadan Ağlayayım Allah'ım ! :(

Mesaj gönderen cicek » 21 Eyl 2008, 12:19

ALLAHım,gece-gündüz melalimi size arz ediyorum sesli ya da sessiz olarak ki siz her ikisine de vakıf ve nigehbansınızKalp derinliğinin uçsuz-bucaksuz gizemli noktalarında beni samimiyet ve ihlasla buluşturEşyanın ötesine talibim,nefsimi ıslah edebilip ruhen kemale ermeye,bir güvercin gibi ufukta pervaz etmeye-edebilmeye talibim,bu istikamette bana ve arzulayan herkese liyakat ve ehliyet bahşeyle ALLAHımMeramımı anlayan,durumumu resmeden olmasa da siz kalplerin içine vakıfsınız ki ben onun içeriğinin tarafınızca bilindiği gerçeğine kendimi bırakıveriyorumKabul buyurunuz ALLAHım

ALLAHım tüm makamlar ve tüm mansıplar size kul olmanın eşiklerine ulaşamazlar,tüm dünyalıklar nezdinizdeki rahmet ve kerem hazinesinin yanında silik ve sönük kalırALLAHım bizleri rahmet deryasına dalanlardan ve merhametine gark olanlardan eyleBizlere şu dar patika yollardan geçerken sabır ve istikamet bahşeyleDünyalık tüm mevzuları elimin tersiyle ittim ve rızanıza talibim,bunu dile getirmeye geldimLütfedip bu dileğimi dergahınızda makbul buyurunuz ALLAHım

İlahi aşkından yanan bir kalbe sahip olabilme dileğimi bu sitenin berraklığını basamak yaparak dile getirme,huzurunuzda arz etmeye geldimBu isteğimde beni samimi ve içten kılınız ALLAHımMaddenin ötesine geçip mana aleminin o ruhlara serinlik verici iklimlerine gark olanlardan eyleyiniz ALLAHımVeraların verasındaki o enfes ve lahuti havayı iliklerine kadar çekenlerden-hissedenlerden eyleyiniz ALLAHım

Garibim, garib olduğum hissi ile gariplerin sığınağı,dertlilerin derman kaynağı olarak sizi bildim ve sizi tanıdım ve bu sıfatınıza istinaden huzurunuzda diz çökmeye geldim,bel kırmaya,boyun bükmeye geldimGelişimde mahcubiyet saklı,gelişimde affınıza dair ümidim de saklıTüm günahlarımı bağışlayıp cennete ehil hale gelenler listesine beni de ve tüm kardeşlerimi de dahil eder misiniz ALLAHım?

Yıldızların cazibesine aldandım,itiraf etmeye geldimYalancı hayallerin peşinde sürüklendim,büyük bir mahcubiyetle dile getirmeye geldimYol-yordam bilemeyip yolları şaşırdım,şaşırtma ALLAHım demeye geldim,Gönül gözümü bir kere daha açıver ALLAHım demeye geldimBen bu yolun yolcusu olamadım,bir kere daha imkan ve fırsat veriniz ki yoluna kalbimi tam manasıyla kilitleyebileyim demeye geldimBu isteklerimi kabule şayan bulup kabul eder misiniz ALLAHım ?

Güllere özendim ama gül olamamanın acısı ve üzüntüsü ile huzurunuza gelmek isterdim fakat bunu dahi başaramadımBir türlü gül kokusu kokamadımEfendimizin yoluna kalbimi bir kenetleyemedimO'na dair sevgiyi kalbimin en müstesna köşesine yerleştiremedimBütün bunlardan dolayı ALLAHım beni ve tüm Ümmet-i Muhammedi affet niyazını ve tazarrusunu size takdim etmeye geldimKabul eder misiniz ALLAHım ?

Göz pınarlarım kurumasın ALLAHım ki durmadan ağlayayımAlem-i İslamın derdi için,yaralı kalpler için,şu minik kardeşlerimin hayallerinin gerçekleşmesi için,bu ulvi derdi derinden duyabilmek için,dağılmış İSLAM kakülünün biraraya gelmesi için hiç durmadan ağalayayım ALLAHım
" Acaba Sırf Dünya İçin mi Yaratılmışsın ki Bütün Vaktini Ona Sarf Ediyorsun "

Çünkü inanç bir ufuktur
Başı dik olmayan göremez

Forumun olmazsa Olmazi, ''Bereketi'' ve Abisinin ' Cicek ' i
:cici:

uLaşıLmaz deiLimyakLaşmasıNı biL

'''' Yaban Gulu ''''

“Dini Konular / Dini Hikayeler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir