Özür mesajları

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Özür mesajları

Mesaj gönderen moments » 18 Eyl 2008, 21:44

MESAJIM YUREGIMIN EN DERIN KOSESINDEN GELIYOR? BU NEDENLE SAKA MI YAPIYOR DIYE DUSUNME SEVDIGIM? KIRGINLIKLAR KALKSIN ISTIYORUM BIRICIGIM OZURLERIMI KABUL ET!

SOZLERINDEN BELLI, KIRMISIM SENI BILMEDEN BIR OPUCUK VERSEM, SARILSAM, OZUR DILESEM AFFEDER MISIN BENI?

SADECE OZUR DILEMEK ISTEMISTIM YAPAMADIM SACMA GURURUMA YENILDIM AMA SESSIZCE CEKIP GITMENE DE DAYANAMADIM BENI AFFET OLUR MU? COK UZGUNUM!

BU SMS ILE BIR DE OPUCUK YOLLUYORUM SANA OZURLERIMI KABUL EDIP, BENI AFFETMEN ICIN O KADAR DEGERLISIN KI BENIM ICIN, SENSIZ BIR HAYAT DUSUNEMIYORUM

SADECE OZUR DILEMEK ISTEMISTIM YAPAMADIM SACMA GURURUMA YENILDIM AMA SESSIZCE CEKIP GITMENE DE DAYANAMADIM BENI AFFET OLUR MU? COK UZGUNUM!

Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Bu mesajla birlikte buluşmak ve konuşmak isteğimi dile getirsem, bana görüşme şansı verir misin? Umarım cevabın olumlu olur da beni çok mutlu edersin Birtaneciğim seni çok seviyorum?

Sağa dönüyorum olmuyor? Sola dönüyorum olmuyor Yok nafile uyku tutmuyor Çünkü aklım sende ve bugünkü kavgamızda Bana kırgın olma istiyorum sevdiğim Bu nedenle tüm kalbimle özür diliyorum! Bak uyku tutmuyor, haydi barışalım da güzel rüyalar görelim? Seni seviyorum!

Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelmediğim için özür diliyorum senden İnan bana elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim?

Yaptığım hatadan dolayı özür diler, bundan sonra böyle bir hatanın tekrar etmeyeceğine bildirerek, özürlerimin kabul edilmesini temenni ederim Saygılarımla

Benim için çok anlamlısın öyle ki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep Kabul edilemeyecek bir şeydi belki yaptığım ama sen de biliyorsun ki her insan hata yapar Senden beni affetmeni diliyorum Kalbindeki yerimi yitirdiysem, beni affetmeni bekleyemem Ama tekrar düşünmen için ağlayabilirim

Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Sms Sözleri / Güsel Sözler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir