ben Benı Sevenı Degıl ! Benı Sevmeyenı Sevdıgım ıcın Mutsuzum (
hayatta ıkı Kor Tanıyorum; Bırıncısı Senden Baskasını Gormeyen Ben,ıkıncısı Benı Goremeyen Sen
sen Hıc Denızlerın Dıbıne Bakınca Yemyesıl Ormanları Gordun Mu?ımkansız Deme!cunku Ben Senın Gozlerıne Bakınca Olulerın Bıle Sahıt Olmadıgı O Cennetı Gordum
bır Gece Ay Bana Sordu 'neden Senı Aglatan Bır Kızla Berabersın? Aya Baktım Ve Dedımkı' Sen Hıc Gokyuzunden Vazgecebılırmısın
bırıne Verılecek Deger,ugruna Feda Edılebıleceklerle Olculebılıyorsa Ac Gozlerını Etrafına Bakgordugun Herseyı Feda Edebılırımama Sakın Aynaya Bakma
senı Cok Ozledım Senı Her Ozledıgımde Kalbıme Bır Yıldız Cızdım Senı Ne Kadar Ozledıgımı Bılmek ıstermısın? Sayende Bır Gokyuzune Sahıbım Canım!!
korkma Sakın Gecelerden Pencerende Yıldız Gıbı Parlayacagım, Uzaklarda Yalnızsın Sanma Sakın,nefes Gıbı ıcınde,golgen Gıbı Arkanda, Can Gıbı Canındayım Bebegım
sevgı Sevılen Kısıye Hıc Karsılık Beklemeden Sunulan Bır Armagandırgerı Cevrılmesı Veya Kabul Edılmesı Onemlı Degıldır Onemlıolan Sevgının Gosterılmesıdır
sevmek Bır Sucsa Affet Sana Ozur Borcluyum, Hem Ben Senı Cılgınca Sevdım ılk Defa Sucluyum
senı Sevıyorum Sevgılıye Neler Neler Anlatırsenı Sevmıyorum Sevgılıyı Saatlerce Aglatır
yaprak Agactan,gul Dalından,sevgı ıse Kalpten Kopunca Kururyaprak Yeserır,gul Tekrar Acar Ama Kalp Bır Daha Sevemez
aglamadan Dılım Dolasmadan Yumrugum Cozulmeden Gecenın Karsısında Safaktan Utanmayıp Utandırmadan Askı,uzerıme Baska Muska Takmadan Soyluyorum Canısı Senı Cok Sevıyorum
gul Nedır Kı? Solup Gıder Gun Nedır Kı? Gelıp Gıder Ates Nedır Kı Soner Bıter Ama Sana Olan Sevgım Sonsuzdur, Ancak Mezarda Bıter
kımbılır Hangı Aksam Gunesle Beraber Bende Sonecegım Kımbılır Hangı Ellerden Son Suyumu ıcecegım Belkı Goremeden Olecegım Fakat Yınede Senı "ebedıyen Sevecegım"
ulkenı,ınsanları,yasamı Hayattan Zevk Almayı Nasıl Sevıyorsan ,onların Ustunde Bır Gucle Sevbenı,bızı
sana Gulum Desem Solar Gıdersın Kelebegım Desem Ucar Gıdersın Arkadasım Desem Guler Gecersın Sevgılım Desem Ne Dersın
gecenın Gunesı Dıyorlar Dolunaya Dogru Galıba Cunku ıkı Sevgılı Var Dolunayın Aydınlattıgı Yolda
ne Olur Gıtme Elveda Deme Ben Sensız Kaderımle Ne Yaparım Soyle Erıyorum Sessızce Oluyorum Gıtgıde Ozlem Var Ama Care Yok Sevgıme
senı Getırsın Dıye Gecelere Yalvardım Bu Hasret Bıtsın Dıye Saatlerce Agladım Gozumdekı Her Yasta Ozlem Vardı En Basta Kustum Sevgıye Aska, Agladıkca Agladım
hasretın Senelere Donsede Ne Askına Bedduam Ne Sana Kınım Var Bana Bınbır Dert Cektırsende Senı Mahsere Kadar Sevmeye Yemınım Var
Sevgi Mesajları
Sevgi Mesajları
Mesaj gönderen moments » 18 Eyl 2008, 21:45
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
“Sms Sözleri / Güsel Sözler” sayfasına dön
Geçiş yap
- Agar.io
- Lak Lak Köşesi
- ↳ Sohbet
- ↳ Tanişma Yerimiz
- ↳ Anket Odası
- International Discussions
- ↳ Language: German
- Aşk Köşesi
- ↳ Aşk duygunuzu burada paylaşın
- ↳ Güzin abla
- ↳ Güzel Aşk Sözleri
- Ezoterizm Köşesi
- ↳ Fal ve Burçlar
- ↳ Rüya tabirleri
- ↳ Büyüler
- ↳ Cinler
- Spor Köşesi
- ↳ Voleybol
- ↳ Futbol
- ↳ Basketbol
- Video ve Resimler Köşesi
- ↳ Videolar
- ↳ Resimler
- ↳ Videolar 18+
- ↳ Korkunç Resimler +18
- Edebiyat Köşesi
- ↳ Türk kitap evi
- ↳ Şiirler
- ↳ Sms Sözleri / Güsel Sözler
- ↳ Fıkralar
- ↳ Amatör Aşk Şiirleri
- ↳ Komik Yazilar
- ↳ Şairler
- ↳ Öyküler / Denemeler / Hikayeler
- ↳ Ilginç Haberler
- Moda
- ↳ Moda ve Güzellik
- Magazin Köşesi
- ↳ Film, Dizi ve Şarkı Sözleri
- ↳ Kim KiminLe Nerde ? Napıyor ?
- Okul Köşesi
- ↳ Ödevler / Sınavlar
- ↳ Okullar
- İslami Köşesi
- ↳ Dini Konular / Dini Hikayeler
- ↳ TÜRKÇE KURAN-I KERİM
- ↳ Dualar Bölümü
- ↳ Peygamberimiz
- Hobi Dünyası
- ↳ Hobi Dünyası
- Mutfak Köşesi
- ↳ Türk Mutfağı
- ↳ Çin Mutfağı
- ↳ Arap Mutfağı
- ↳ İtalyan Mutfağı
- Modifiye Bölümü
- ↳ Tuning
- ↳ Motorlu Araçlar Dünyası
- ↳ Teknik Bilgiler
- Sağlık-Sağlıklı Yaşam Köşesi
- ↳ Şifalı Bitkiler
- ↳ Çocuk Sağlığı ve Bakımı
- ↳ Gebelik ve Annelik
- Msn nickleri Güzel Nickler
- ↳ Aşk-Sevgi Nickleri
- ↳ Yabancı Nickler
- Tarih Köşesi
- ↳ Mustafa Kemal Atatürk
- ↳ TARTIŞMA MEYDANI
- ↳ Türk Dünyası
- ↳ Osmanlı Tarihi
- ↳ Dünya Tarihi
- Fan Köşesi
- ↳ Tarkan
- ↳ Videolar
- ↳ Yıldız Tilbe
- ↳ Videolar
- ↳ Sezen Aksu
- ↳ Videolar
- ↳ Serdar Ortaç
- ↳ Videolar
- ↳ Ibrahim Tatlıses
- ↳ Videolar
- ↳ Ebru Gündeş
- ↳ Videolar
- ↳ Diğer Sanatçılar
- ↳ Karışık Videolar
- Hayvanlar Alemi
- ↳ Akvaryum Dünyası
- ↳ Malawi Cichlidleri
- ↳ Canlı Doğuranlar
- ↳ Tanganyika Cichlidleri
- ↳ Köpekler Köşesi
- ↳ Kediler Köşesi
- ↳ Arşiv
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir