|XxX|߀N HaYaTı CeVrIm Dı$ı Ya$ıoRuM HåYåt ߀Ni £nGeLlese NøLùR |XxX|
คşк ßєภเ๓ ๔ค๓คгlคгı๓๔ค๔๏lคşคภкเ๓אครคl ßเг єtкเ!»»»ßєภ ค$ıк ๔єğเlเ๓ßєภเ๓кเ รค๔єςє єtкเאє tєקкเ«««
AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!
тαкıℓ вηα нутıη яєηкℓєηѕη ƒαѕℓα тαкıℓмαgσккυѕαgıηα ∂σηєяѕηη
YaLaN DoStUm aşK DiE BiSi yOk
²ºº6~¦ßا K¿§iÑ N¡©KiM yÚ®£ĞÌm GïB¦~²ºº7~
[[[[[[[[[aşk;iLkOkUlDa kOm£d!_______OrTa oKuLdA TrAj?d!____lIs?d£ DrAm____ImAm hAtIpT£ hArAm]]]]]]]
∂üηуα∂α єşιм вєηzєяιм уσк αмα вєηzємєує çαℓışαη єzιк çσк…
AŞK KENDİNİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI SANMANLA APTALIN TEKİ OLDUĞUNU ANLAMAN ARASINDA GEÇEN ZAMANDIR
NiCkiNi ßiLe qöRmek İsTeMiyoRum, MsN'yi aÇmaSan iYi eDerSin! MaiLLerim saNa aqıR Mı qeLdi? EnqeLLedim SeNi aFeDerSinnn
ஐ๑» HAYAT BUYSA ÜSTÜ KALSIN ஐ๑»
кãя∂ãη ã∂ãмℓãяιη ѕãℓтãηãтι güηє$ göяüη¢єує кã∂ãя∂ιя !
ηєƒяєтє ѕєνgι∂єη ∂αнα çσк güνєηιяιм çüмкü;ηєƒяєтιη ѕαнтєѕι σℓмαz
Durumum Çevrim içiBeynim MeşgulRuhum Hemen Döncek Aklım DışarıdaElim TelefondaKalbim çevrim dışı
FoRmAt AtTıM aNıLaRıMa
ßir ufacıq ilqiyi a$q; iki laf edeni DO$t $ANMA
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM!
SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı ÇoK ÇabuK KaybedersiN!
DünyaDa HiÇ KimseYe GüvenMe ÇünKü ßeyaZ GülüN BiLe GölgeSi SiyahTıR
bU hAyAtTa Ya tOzU dUmAnI yUtArSıN yAdA tOZu DuMaNa KaTaRsIn
sOnUnDa ŞaHtA PiYoNdA AyNı kUtUyA KoNuR
·٠٠•● BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA ·٠٠•●
Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana !!!
' Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi Kayßettim '
mEdEnİyEt dEdİğİn AçMaKsA bEdEnİ DeSeNe HaYvAnLaR BiZdEn DaHa MeDenİ
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen yeri gelince o iki kuruşluk farka seni satar
MüCaDeLe EdiLeBiLeCeK BiR YoL vArSa hİçBiRşEy İmKaNsIz DeĞiLdİr
Acizler şikayet eder, asiller de idare eder!
вυ нαуαт; iηα∂ıηα вαηα нєяgυη уαρıℓαη ¢σк вαуαт νє кöтü вιя єѕρяi!
Geçici HaYAtımdaN KaLıcı KiM BiLemediM
нéя кaяéѕι ѕιуaнa вσуaимιş вiя вυLмacaуιмçözмéуé çaLιşтιкça,içiмdé кaувσLυяѕυи
şımaRıqh - uqaLayım isTeiNce laFı koyaRım aMa çHoq haSsaS vE aLıNqaNıM çözeMessiN beNi beN zoR oLaNLaRdaNıM
LütFeN YeRLeRe TüKüRMeYiNiZ TüküReCeK O KaDaR SuRat VaRKeN
µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr
[[DeĞeR veRmek SaDece matematikDe i$e yaRıy0mu$]]
DÜŞ PEŞİNDEYSEN DÜŞ PEŞİME
düNyadaKi bütüN ka$arLar eriCekse eqeR küreseL ısıNmaya [eveT]!!
καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм
fuLL time $erefsiz oLucaqına part time insan oLL !!
ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм
öLümLé ya$am aRasındaKi incé çizqiniN tam oRtasınDaım ya$amK içiN sßéßim yoqKöLmK içiNsé çoqkK
hyaT bi sıNawSa adıMı yazaR çıKarIm!!
ciddiysen seni dikkate alırımdalga yaparsan bana üstünde sörf yaparım
Şimdi dersaneli olduk! Cevap anahtarını doldurduk! Yine yetmedi netimiz! KAHROLSUN SINAV SİSTEMİNİZ
Bu Nickler Taze çıktı Kaçırmayınn:):):)
Bu Nickler Taze çıktı Kaçırmayınn:):):)
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Re: Bu Nickler Taze çıktı Kaçırmayınn:):):)
ﻉтяαFǺятįѕт σк'đα , Ǻмα γöηﻉтмﻉη ßįzįz HαвﻉяŁﻉяį γσк ¢
GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή
hayat üç buçukla dört arasındadır ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın
нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı єкѕιкѕιz α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι
Yalvarırım dön (diyeceğimi mi sandın);sensiz yapamam (gibi mi geliyo sana);sensiz ölürüm(desem yalan olur);çünkü SENİ SEVMİYORUMMM
BENİ SEVMİYORSUN DİYE SANMAKİ KALBİM YETİMDİR,ÖLÜRÜMDE YALVARMAM AŞKIM ASALETİMDİRNESCAFE BİLE 3'Ü BİRARADA Bİ TEK BEN YALNIZIM
BİRGÜN SENİ UNUTMAK ZORUNDA KALIRSAM AŞKIMIN KÜÇÜKLÜĞÜNE DEĞİL,ÇARESİZLİĞİMİN BÜYÜKLÜĞÜNE İNANGözümden akan yaşlar;değerini bilmeyenlere (SaDaKa) olsun!!!
YİNE KUMSAL SAKİN,,YİNE DENİZ DURGUN,,YİNE GÜNEŞ BATIYOR,,VE BEN YİNE YALNIZIM
BeNi çEkEmEyEn AnTeN tAkSıN
--------LeRiN --------Ce YaŞaDıĞı Bu dÜnYaDa SeNdE --------Ce YaŞıYoRsAn AdİLiĞiNe BoNcUk TaKtA NAzAr DeĞmEsİn
●●•нєяşєуι öğяєηdiğiη кα∂αя вιℓιяѕιηвυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•
hani кüçüккєи вi уєяiм α¢ıуıи¢α öρüуüм∂є gєçѕiи dєяdiиуα… кαℓвiм α¢ıуσя αииєм öρтє gєçsiiiiiN
dσĞαякєи αĞℓαdıм αℓdıямαdıиız уαşαякєи αĞℓαdıм iиαимαdıиız вєи öℓüи¢є ѕαкıи αĞℓαмαуıи кαиdıяαмαzѕıиız
SeVeN SeVeR…SeVMeYeN YoL aLıR GiDeR…BeNiM DüNYaM HeR TüRLü DöNeR…!!=))
YA$aMaK içinmi n€f€s AlıYQrUm yQksaÖlüm€ BiR AdIm dAhA YaKla$Abilm€K içinmi_???
Ağaçtım çiçek oldum,çiçektim ot oldum,ottum saman oldumİki şansım var ya ineğin midesine gitmek ya da ateşte yanmak
Uğraşamam DünüMLe DünüMdeKiLerLe , BeN bu saaTTEN soNRa YarINa bAKaRIM yaNIMdaKiLeRLE
Doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var, her gördüğümü İNSAN sanıyorumKaLBiMDe HeRKeS eNGeLLi BiTeK SeN oNLiNeSiN!!)
Unuttum sanma sakınHer köpek havladığında aklımdasın
sız εmεкlεrкεn bεn εmεкlı oldum
вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş вαтıуσя ∂ємєктιя
CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar
ALém A$ık OLuo Sonna ALkoLiq ßén Kéndimé A$ıkım Hémdé PLatoniq!
£ski Foto ' Lar qißisin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn!
dUrDuRuN dÜnYaYı İnEcEk VaR!!!
kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !
Há¥áT ¥íÑé; qíRíş, qéLíşmé, SoNuÇ qíríş ; ÑéDéÑşíZ qéLíşMé ; úMíTşíZ§oÑuÇ ; GéRéKşíZ
ßir warMış ßir yoKmu$ die başLar bütÜn masaLLar, ßizim ki 0 mishaL
αииє вєи мαиyαк oLduм
Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir
Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim
Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun!!
ιηѕαηℓαяι тαηι∂ιк¢α нαуναηℓαяι ∂αнα ¢σк ѕєνιуσяυм
[NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİmçÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas!]
∂üşмαη кєℓιмєѕιηιη αηℓαмιηι αякα∂αş ѕιƒαтιηι тαşιуαηℓαя∂αη öğяєη∂ιм!
Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var
EskiDeN aLtıNı çiZDikLeriMin siMDİ ÜstüNü KaRaLIoRum
KaLßiM KırıLa KırıLa KıRmaYı dA ÖqRenDi!!
Arada ßi kémérini sıkta dü$mésin o sahté ki$iLiin(=
bunları bulmak için çok uğraştım umarım beğenirsiniz
GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή
hayat üç buçukla dört arasındadır ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın
нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı єкѕιкѕιz α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι
Yalvarırım dön (diyeceğimi mi sandın);sensiz yapamam (gibi mi geliyo sana);sensiz ölürüm(desem yalan olur);çünkü SENİ SEVMİYORUMMM
BENİ SEVMİYORSUN DİYE SANMAKİ KALBİM YETİMDİR,ÖLÜRÜMDE YALVARMAM AŞKIM ASALETİMDİRNESCAFE BİLE 3'Ü BİRARADA Bİ TEK BEN YALNIZIM
BİRGÜN SENİ UNUTMAK ZORUNDA KALIRSAM AŞKIMIN KÜÇÜKLÜĞÜNE DEĞİL,ÇARESİZLİĞİMİN BÜYÜKLÜĞÜNE İNANGözümden akan yaşlar;değerini bilmeyenlere (SaDaKa) olsun!!!
YİNE KUMSAL SAKİN,,YİNE DENİZ DURGUN,,YİNE GÜNEŞ BATIYOR,,VE BEN YİNE YALNIZIM
BeNi çEkEmEyEn AnTeN tAkSıN
--------LeRiN --------Ce YaŞaDıĞı Bu dÜnYaDa SeNdE --------Ce YaŞıYoRsAn AdİLiĞiNe BoNcUk TaKtA NAzAr DeĞmEsİn
●●•нєяşєуι öğяєηdiğiη кα∂αя вιℓιяѕιηвυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•
hani кüçüккєи вi уєяiм α¢ıуıи¢α öρüуüм∂є gєçѕiи dєяdiиуα… кαℓвiм α¢ıуσя αииєм öρтє gєçsiiiiiN
dσĞαякєи αĞℓαdıм αℓdıямαdıиız уαşαякєи αĞℓαdıм iиαимαdıиız вєи öℓüи¢є ѕαкıи αĞℓαмαуıи кαиdıяαмαzѕıиız
SeVeN SeVeR…SeVMeYeN YoL aLıR GiDeR…BeNiM DüNYaM HeR TüRLü DöNeR…!!=))
YA$aMaK içinmi n€f€s AlıYQrUm yQksaÖlüm€ BiR AdIm dAhA YaKla$Abilm€K içinmi_???
Ağaçtım çiçek oldum,çiçektim ot oldum,ottum saman oldumİki şansım var ya ineğin midesine gitmek ya da ateşte yanmak
Uğraşamam DünüMLe DünüMdeKiLerLe , BeN bu saaTTEN soNRa YarINa bAKaRIM yaNIMdaKiLeRLE
Doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var, her gördüğümü İNSAN sanıyorumKaLBiMDe HeRKeS eNGeLLi BiTeK SeN oNLiNeSiN!!)
Unuttum sanma sakınHer köpek havladığında aklımdasın
sız εmεкlεrкεn bεn εmεкlı oldum
вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş вαтıуσя ∂ємєктιя
CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar
ALém A$ık OLuo Sonna ALkoLiq ßén Kéndimé A$ıkım Hémdé PLatoniq!
£ski Foto ' Lar qißisin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn!
dUrDuRuN dÜnYaYı İnEcEk VaR!!!
kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !
Há¥áT ¥íÑé; qíRíş, qéLíşmé, SoNuÇ qíríş ; ÑéDéÑşíZ qéLíşMé ; úMíTşíZ§oÑuÇ ; GéRéKşíZ
ßir warMış ßir yoKmu$ die başLar bütÜn masaLLar, ßizim ki 0 mishaL
αииє вєи мαиyαк oLduм
Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir
Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim
Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun!!
ιηѕαηℓαяι тαηι∂ιк¢α нαуναηℓαяι ∂αнα ¢σк ѕєνιуσяυм
[NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİmçÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas!]
∂üşмαη кєℓιмєѕιηιη αηℓαмιηι αякα∂αş ѕιƒαтιηι тαşιуαηℓαя∂αη öğяєη∂ιм!
Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var
EskiDeN aLtıNı çiZDikLeriMin siMDİ ÜstüNü KaRaLIoRum
KaLßiM KırıLa KırıLa KıRmaYı dA ÖqRenDi!!
Arada ßi kémérini sıkta dü$mésin o sahté ki$iLiin(=
bunları bulmak için çok uğraştım umarım beğenirsiniz
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir