1) Hip-Hop bu tarzım sokak cennetim kılavuza bakma ben bir illetim
2) ilimini,bilimini,dilimini ezdim, benim adim RAP bide bunu bil lan daksil silemez torpil işlemez zengin piçleri bunu bilemez
3) Tersine yolumuz ama aynı sonumuz dün çocuktuk evet şimdi sorunuz
4) Geriye ne kaldıki rap'den başka vitrin kuralım o sendeki aşka alıcıda buluruz malını satarsın sen ne kadarsın Hepinizii
5) Tetikde beklemek gerek ve dimdirek ayakta bir yanım batakta diğer yanım atakta
6) Nasılsa gün gelir biter bu beklemek nedensiz ya gerek sizsiniz yada gerek sizsiniz
7) Herdakika eskitir bu ruhu parça parça HAYAT beleş nasılsa ------ET sorumsuz harca
8) Dünya malı uçan halı bin ve de düş bitecek ol emin kurduğun her düş
9) Bazen kaderi belirler yazı yada tura moral düşünce zora
10) Düşenin dostu olmaz bunu böylece bildim inanmasam olmaz
11) Küfürbaz gizemli rapçi, 26 arifesi yorgun bekçi Tekbir aldım sözümün evvelinde, rap yaparken günaha mı girdim?
12) şikayetname yapılacak iş ekilmeye hazır bahçe rap benim için pırlantadan akçe farketmez lehçe beat kazan,lirik kepçe asileşirse kaplan,takar ani pençe
13) Şu baş belası dilimi kesin zilimi çalsın serzeniş içime dolsun üzüntü Süreklilik ne zor bir iş perişanlık pişmanlık çekilmesi en güç dertmiş
14) Ağaçlarımdan pişmanlık meyveleri sarkıyor haydi topla Gözlerimden uyku çalına ara ve bul patakla
15) Dil ateştir biraz suyla söndürülmesi mümkündür Tırnaklarını aşındıran çözemediğin bu kör düğümdür
16) Lakayıtın hedefi uğruna sadece yanan bir yığın emek İçinde şeytan himayede o sen değilsin o an demek
17) Hadi bizi bosver özenti gençlik serseri de bana biz bunu seçtik,Hakli sözümü aklin almayacak sen beni durdur RAP durmayacak !!
18)soyuan küfret oyunu biten gitsin doğru yolun çekilen acısı boldur nokta koy adına ve gidende bitsin kalpdeki boşluğu raple doldur
MyKing61 den en KRAL rap sözleri
MyKing61 den en KRAL rap sözleri
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir