ADım AttıqıM Düz YoLLar çukuR oLmu$!
Sevdim diye cokmu gördünüz? Askimi mezara diri diri gömdünüz acimadinizmi askmizi neden öldürdünüz???
S£vGiNd£ YaLanMıŞ GözLerİnd£ ßakışLarında Sen koskocaman ßır YaLancısın
Topragın oLsaydında Ellerın olmasaydın Arnımdan vursaydında ßnı bırakmasaydın
EceL Vurup Gitsede Dünyamdan Sanma ki öLüp Giderim¿RüYaLarına ßiLe Girer ALLAH tan Daima Seni DiLerim
ALLahım ßu NaSıL Kader Yokmuydu ßaşka VericeK Keder
ßana ßazen DeLi Manyak DerLer Evet ßazen Gelip GiderLer
Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem?
Önceleri hasreti hiç tatmadım, yarimden hiç ayrı kalmadım, biter diye takvimlere baktım Zor geldi ayrılık alışamadım An gelir insan gülerken ağlarmış Gözyaşları sel olup kalbine akarmış? Seni çok seviyor ve özlüyorum Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getiriyorum?
Sen var ya sen aynı sigaram gibisin Dumanı gözlerin? Külü dudakların Yalnız aranızda bir fark var sigaramı ben, beni ise sen yakıyorsun
Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim
Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin
Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken
Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan
Bir aptalın sizi öpmesine izin verin ama bir öpücüğün sizi aptal etmesine asla!
Hani acılarla beraber savaştık, hani her şeye inat sevdamızla ayakta kalacaktık Dimdik duracaktık kör ayazların önünde, gerekirse bedenlerimizden vazgeçip ölümü bile gurur sayacaktık aşkın kutsallığındaŞimdi canımı acıtıyor senli hatıraların gözbebeklerimde çığlık çığlığa ölmeleri Canımı yakıyor suskunluğun dudaklarıma diklenen arsız kelimeleri Savaşı kaybetmiş bir askerin düşmana esir düşmektense silahındaki tek kurşunu şakaklarına dayayıp onurluca ölmesi gibi ben de varlığında ölümü kutsuyorum dudaklarıma Ya ölüm olmalıydım dudaklarında ya da son nefes olmalıydım soluduğun canda
Söyle ne olur
Beni unuttuğunu söyle
Hiç sevmediğini haykır
Yeminlerinin yalan olduğunu,
Sevginin sahte olduğunu vur yüzüme
Yemin olsun ki,
Bir damla gözyaşı düşmez artık
Çünkü gittiğin gün,
Ayak uçlarında
" Sana " ölmüştüm sevgili
" Unutma ki; ölenler, hiçbir zaman yaşayanlar icin gözyaşı dökemezler"
Sevme ßenı NoLur eqer ßırakıp qideceksen Yüregimi Yakıp GözYaşLarımı aKıtacaksan Sevme ßenı NoLur
k€L!m€L€r!n y€Tm€d!ğ! kAdArıM,n€ kAdAr AnLaTıR$am AnLaTaYıM,AnLaDığIn kAdArImM
Yarını oLmayan YoLda Gidemem SözüNü TutMayan Yari Sevemem Yaralı Gönlüme İhanet edemem YaLan aşkını isTemem
KiMiLeri SiLahı Tvde İzLerKen ßizim ßeLiMize SorLa Soktular ßizim YaŞam Tarsımız ßuymuş DüşmanLarımız Cokmuş Onada aLışırız DeDik YaşamLa Ölüm Arasındaki İnce Cizgiyi ÇoK iyi ßiLiriz ßiLmek İcin ßin kere öLdük Her öLümd£n qalip Döndük
KusSam Kaç İntihar Çıkar İcimden KesSem Kac AyrıLık akar ßiLekLerimD£n
İdam sehbasına Çıkmış ßir mahkum YAşamaYı n£ Kadar istiyorsa ßende senın mutlu oLmanı o kdr istiorum
' eSRaR iÇMeYiN KoRuMaSıZ iLiŞKiYe GiRMeYiN SiLaH TaŞıMaYıN KaVGa eTMeYiN VaHŞi oLMaYıN Bu iŞLeRi BaNa BıRaKıN
alaca karanlıgı sevmem ya gunduz olmalı yada gece mermı ya derınden vurmalı yada namlunun ucunda kalmalı seven ya tam sevmelı yada ardına bakmadan cekıp gıtmelı
GüzELiM BeN YaLnıZLıĞı SiGaraYLa SevgiYi RaKıYla GeÇmİşİdE ÇekTiĞiM FaÇaLarLa ÖğReNdİm··`·¸¸·´´
ßizNéParanınDéLisi Ne$éréfsizGöLgési NéKansızLarınßékçisi NédéSiLahınTétikçisiOLduqßizGönLümüzünéfésiOrtamLa rınDéLisiOLduq
Sni ßenim kadar $even varsa $ana ßenim kadar ha$ret kal$ın
ve sımdı sıze askın ve cılgınlıgın Hikeyesını yasıorum
Iyi ve kötü huylarin oyunu
UZUN zaman önce, insanlar dünyaya ayak basmadan önce, iyi huylar ve kötü huylar ne yapacaklarini bilemez halde dolaniyorlarmis
Bir gün, toplanmislar ve her zamankinden daha fazla canlari sIkkin oturuyorlarken; Saflik ortaya fikir atmis:
Neden saklambac oynamiyoruz?
Ve hepsi bu fikri begenmis, hemen Cilginlik bagirmis:
Ben ebe olmak ve saymak istiyorum!
Aralarindan baska hic kimse Cilginligi arayacak kadar cildirmadigi icin , hemen kabul etmisler
Cilginlik bir agaca yaslanmis ve saymaya , 1,2,3…
Ve cilginlik saydikca , iyi huylar kötü huylar saklanacak yer aramislar
Sefkat Ay`in boynuzuna asilmis, Sevgi bulutlarin arasina kivrilmis, Yalan bir tasin altina saklanacagini söylemis ama yalan söylemis cünkü gölün dibine saklanmis, Tutku dünyanin merkezine saklanmis, Para hirsi bir cuvalinn icine girerek cuvali yirtmis Ve Cilginlik saymaya devam etmis 79,80,81,82…
Askin disinda bütün iyi huylar ve kötü huylar o ana kadar zaten saklanmis, Ask karasiz oldugu gibi; nereye saklanicagini da bilmiyormusCünkü hepimiz aski saklamanin ne kadar zor oldugunu biliriz… Ve Cilginlik 95,96,97ye gelmis ve 100`e geldigi anda, Ask sicrayip güllerin arasina girmis ve saklanmis… Ve Cilginlik bagirmis:
Önum, arkam, sagim, solum sobe, saklanmayan ebe! Geliyorum
Arkasini döndügünde ilk önce tembelligi görmüs, o ayaktaymis cünkü saklanacak enerjisi yokmus Sonra Sefkati ayin boynuzunda görmüs ve ihaneti cöplerin arasinda, Sevgiyi bulutlarin arasinda, Yalan`i gölün dibinde Tutku`yu da dünyanin merkezinde , hepsini birer birer bulmus, sadece biri haric Ve Cilginlik umutsuzluga kapilmis, en son sakli kisiyi bulamamis Derken Haset, Ask bulunamadigi icin haset duyarak Cilginlig` in kulagina fisildamis:
Ask´i bulamiyorsun cünkü o güllerin arasinda saklaniyor
Cilginlik catal seklinde tahta bir sopa almis ve güllerin arasina cilginca saplamis, saplamis, saplamis ta ki yürek burkan bir haykirma onu durdurana kadar Ve haykiristan sonra , Ask elleriyle yüzünü kapayarak ortaya cikmis, parmaklarinin arasindan sicim gibi kann akiyormus
Cilginlik, Ask´i bulmak icin heycandan Ask`in gözlerini catal sopa ile kör etmis
Ne yaütim ben? Ne yaptiim ben? Diye bagirmis Cilginlik Seni kör ettim Nasil onarabilirim?
Bunun üzerine Ask cevap vermis:
Gözlerimi geri veremezsin, ama benim icin bir sey yapmak istersen benim kilavuzum olabilirsin…
O günden itibaren, Ask´in gözü kördür ve o günden beri Cilginlik da her zaman onun yanindadir
Ne ararsan Var Karısık ßedaVa yaptık ßal denemek bedava
Ne ararsan Var Karısık ßedaVa yaptık ßal denemek bedava
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir