Farkli Nickler

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Farkli Nickler

Mesaj gönderen moments » 30 Eyl 2008, 19:03

[center]нєякєѕ güℓüѕüмü göяüуσя
кιмѕє ѕαναѕιмι göямüуσя
нєякєѕ ѕєѕιмι ∂υуυуσя
∂üѕüη∂ügüмü кιмѕє вιℓмιуσя
нєякєѕ уαz∂ιкℓαяιмι σкυуσя
gözуαѕℓαяιмι кιмѕє göямüуσя
нєякєѕ вєηι тαηι∂ιgιηι ѕαηιуσя
αмα кιмѕє вєηιм кιм σℓ∂υgυмυ вιℓмιуσя!!!

Bir içten bakışına deLice tutuLmusum
EsrarLı qözLerine qönülden vuruLmusum

sana bakmak suya bakmaktır
sana bakmak bir mücizeyi anlamaktır

YaLnız Yaqmur Yagdığında Séwiyorum ßu Şehrin InsanLarını
,Herkésin Yüzü Gözü IsLaq ßaşLarı Egik ßenim H£p oLdugum GiBi

Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu
Anné,kücükkén ßi yérim acıınca
öpimmdé gcsin dérdin ya
KaLBim acıo anné hadi öpté gcsinn=(

Kime ne karman çorman hayatımdan
Kime ne yalan dolan masallarımdan
Kime ne yavuklumdan sevdalımdan
Ben mutluysam

<<<||_Sen Benim Hayatımda PiYonSuN
Seni Kaybedersem;2puan Gider
Ben İse Senin Hayatında ŞaH'ım,
Beni Kaybedersen; OyUn BiTeR!!!_||>>>

aRaMıYoRum KiMSeYi !! oLması GeReken ZaTen YaNımda !! YaNımda oLmayıp GiDen KiMin uMRunDa

ßnliğimi biLmezkn ruhum bedeni terk edeR!

" VicdanLa birLikte Şeref ararım sevdikLerimde,,Tabi herzaman doğru oLmadı seçimLerimYERİ GELDİ --------ide sevdim

вυ şєнιя вυ кαℓвαℓıк вυ кαямαşα ιçιм вυякυℓυуσя ση¢α ιηѕαη вιя ѕєη σℓмυуσя νє ѕєη ση¢α ιηѕαη∂αη вιяι σℓмυуσѕυη

SeNlE OlMaYı ÖğReNdİm AmA YaNlIzLıĞı AsLa

éLvédayLa süsLénmiŞ bir yaRının dünündeim ! kim biLir beéLki doqmamıs meLeklEr roLündeimbebeqim

[c=15][a=1]Çocuk oLsaM yEnideN Bir tek DüşTüğüm içiN acıSa içimKalbiM;Çok koŞtuğum için çaRpSa SaDeCe![/a=1][/c]

aRtIq yAnSuN Bu dÜnYhA UmRuMdA dEeL KaDeRe kAr$I KoYmAk eLiMdE DeEl sEnDeN BaA HaTıRa bİ ReSmİn bİlE YoK HaSrEt sAnCıNdAn bA$kA

♥♥ ♥( )gє¢єηιη кαяαηℓιgι σ∂αмα νυяυуσя, уαѕα∂ιк¢α уαℓηιzℓιgιмι нιѕѕє∂ιуσяυм, σуℓє α¢ι νєяιуσякι вαηα, α¢ιмι кα∂єнℓєяℓє ραуℓαѕιуσяυм()♥ ♥ ♥

вєη gє¢єуι ѕєνмєм çüηкü gє¢є яüуαм∂α ѕєηι göяüяüм,вєη güη∂üzü ѕєνмє çüηкü нєя αη ѕєηι ∂üşüηüуσяυм αмα ѕєη уσкѕυη вєη уαηℓızıм ηє уαραуıм вєηιм α∂ıм уαηℓızℓıк αмα ѕυηυ вιℓ ѕєη кєη∂ιηι ναzgєçιℓмєz ѕαη∂ıη αℓ ѕαηα ησктαηıη єη вüуügüηü кσу∂υм

gσηυℓ ιѕтєя∂ιкι ¢αgяιℓαяιмιzα ¢αgяι αтιℓѕιη gσηυℓ ιѕтєя∂ιкι ѕєν∂ιgιмιz αяαѕιη! нєя ηєуѕє gσηυℓ вυηα∂α αℓιѕιяѕιη

˙·٠٠•BİLMEK YETMIYOR GORMEK YETMIYOR VARLIĞIN BENİ KAHREDIYOR˙·٠٠•

sevGilim Sen Gittin Gideli Ben aqLamıyorum ama Tek Sorun Var her Gece yapBoz giBi döqüLüyRum

érkén dü$tü maskén yüzündén Démék sén içimdé büyüttüqüm 1 déw déqL 1 hiçtin!! qörüOrsun i$té qittin wé ßittin!!

YaLnIzLıK ÖmRüM BoYuNcA TaNıMaDıGıM BiR YaBaNcIyDı oNuNlA SiMdIlErDe bErAbEr uYaNıYoRm

BeN BeNseM seNDe SeN oLMaKTa KaL eL aLeMe BeNLiK TasLaMa TaSiYaMaZ SaF YüReqiN Bu BeNdeKi YaNLizLiqi-!!

ÖlMeK DüNyAdA UnUtUlUp gİtMeKmİ$ öLmEk kEfEn gİyMeKmİ$ öLmEk o sOğUk kArA ToPrAğA GiRmEKmİ$ YoK BeA AşqIm AsIl öLmEk sEnSiZlİkMi$

qaLißa sNa qöRé SéwméKLay Lay L0M

GİDİYORUM MERAK ETME SENDEN BİR ŞEY BEKLEMİYORUM AMA SENDE BANA AİT BİR ŞEY KALDI GERİ ALAMIYORUM!!!

ölüm ßenim Doqum qünüm

SaNa YüReĞiMdN bİr DeMt YaKoMz SaFlIgNdA gÜlÜcK BiTmYn UmUtLaTmIn YaRıSıNı Ve SeVgİmİn HePsİnİ yOlLyRm BaKaLıM sEn BaNa Ne YolLaYcKsN!

●[уαηℓızℓıк вєη∂є ѕαкℓı]●

¢anım ŷaŋıyOrr adıŋı aŋdıkça içim qidiOr !!! yürék kanıOr oOofff
[/center]
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir