APO İti

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

APO İti

Mesaj gönderen moments » 19 Kas 2008, 17:08

Resim
Evet arkadaşlar. 35 bin kişinin katili PKK terör örgütünün kurucusu vatan haini Abdullah Öcalan. Bu iti burda tartışmaya açıyoruz. Yani tartışmaya açtığımız bunun şerefsiz olup olmadığı değildir. Kişiliği, emelleri, kimden destek aldığı bunları konuşacağız. Ben kısaca bir giriş yapayım.

Bir takım insanlıktan nasibini almamış dallamaların (vatan hainlerinin) "halk önderi" "sayın" olarak nitelendirdigi katil APO.

yakalandığı zaman korkak, dansöz kişiliğini şu sözlerle "benim annemde Türk tü, görev verilirse devlete hizmet etmeye hazırım" diye süt dökmüş kedi edasında olan bu cemiyet düşmanı şimdilerde İmralıdan terör örgütü PKK-KONGRAGEL'e direktifler verir oldu avukatları aracılığıyla. AB'nin ABD'nin kısacası bütün Türkiye düşmanı Emperyalist güçlerin önceden (maddi manevi) destekledikleri kullandıkları (işbirliği yaptıkları) bu şerefsize şimdi sahip çıkma yarışında bu emperyalist güçler.

1949 urfa doğumlu. ana adı üveyş, baba adı hasan. ilk vukuatı mülkiye'de okurken 31 mart 1972'de "şafak bildirisi"ni dağıtmak. böylece ilk kez gözaltına alındı. 1402 sayılı sıkıyönetim kanunu'nun 16/1 maddesi uyarınca boykota katılmak eyleminden üç ay hapis cezası aldı, dosya kapandı ve 24 ekim 1972'de tahliye oldu. şimdi küçük bir ayrıntı: bu şafak bildirisi'ni kaleme alan kişi istanbul hukuk'un genç asistanlarından doğu perinçek idi. (işçi partili arkadaşlar alınmasın bu ayrıntıdan illa perinçek de pkklı demiyoruz sadece ayrıntıyı yazıyoruz yorum sizin. APO ve arkadaşları o dönemde marksizm, komünizm ve deniz gezmişçilik propagandası da yapıyordu ama tabi ki bunların terör örgütünün ideolojileri gerçekte bunlar değildir. Bunların ideolojisinin özü Kürtçü, ayrılıkçı bölücü niteliktedir) (mesela fanatik galatasaraylı olan bu it galatasaraylı diye bütün galatasaraylılar bölücü ilan edilemez) (fakat şunu belirtmeden geçemeyeceğim; perinçekçi de değilim , galatasaraylı da değilim. iyi ki de değilim)

bütün cinayetleri [ki ki mahkemede sivil kürt köylülerini katlettiklerini kendi kabul eder. ancak komik olan şu ki bazı kürtçü ahmaklar iki de bir pkk'lılar köy basmadı adam öldürmedi derler. onlara göre köy basanlar pkk'lı giyinmiş askerlerdir. şimdi bir soru. peki pkk'lı teröristler asker gibi giyinip köy basıp adam öldüremez mi?], bütün pislikleri bir yana apo, kravatıyla burnunu silen, göbeğini kaşıyan ve "bütün kadınlar bana hastaydı" diyen bir sapıktır.

Bir arkadaşımızın yorumu:

"bu teröristin yaptığı katliamlar,çocukluk hafızamda öyle bir yer etti ki...otobüse binmeye korkardım teröristler yolumuzu keser diye her akşam televizyonda,kendini kürtlerin savunucusu olarak gösterip,yine o insanları öldürtmesi gösterilirdi.bir görüntü hiç aklımdan gitmiyor:yer sofrasının kenarında duran anne,baba,bir yaşlı adam ve iki çocuğun cesetleri...aylardan ramazan ayıydı,hiç unutmam...ve yer sofrasının üzerinde yemekler vardı.oruçlarını açamadan öldürülmüşlerdi...bu sahne gözümün önünden hiç gitmiyor,her aklıma geldiğinde ağlıyorum..."

kimi ülkücü çevrelerce gerçek isminin artin agopyan olduğu, kürt olmadığı öne sürülmektedir. Kendisinin ermeni olduğu, dağdaki itlerinin de "sünnetsiz" olduğu bu yüzden aslında PKK'nın ermeni kökenli terör örgütü olduğu, Kürtleri kandırdığı gibi bir idda vardır. (paylaşmak için yazdım ben inanmıyorum buna, ama Kürtleri kandırdıkları, kışkırttıkları ve çoğunu kullandıkları doğrudur.)

Şimdilik bu kadar, bu başlık altında yazmaya devam edeceğim bu vatan haini hakkında. Sizlerin de yorumunu bekliyorum
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“TARTIŞMA MEYDANI” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 54 misafir