Dincilerin Pişkinliği ve Utanmazlığı

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Dincilerin Pişkinliği ve Utanmazlığı

Mesaj gönderen moments » 19 Kas 2008, 20:35

Dört eş, sınırsız zinayı önlermiş

26 Nisan 2008

Düzenlediği tesettür defilesiyle İslami camiayı karıştıran konfeksiyoncu Mustafa Karaduman, ’üç eşli’ yaşadığını savunurken ağzını bozdu: "Tekeşlilik mümkün olsaydı, umumhaneler, kerhaneler olmazdı."

YERLİ ve yabancı basında geniş yer bulan "Özgür Çiçekler ve Özgür Renkler" defilesiyle İslami camiayı karıştıran Konfeksiyoncu Mustafa Karaduman (51), 3 evli olduğunun ortaya çıkmasından ardından yaptığı açıklamalarla daha da çok konuşulacak. Çocuklarının sayısını söylemeyen ve İslam’ın dışındaki bütün sistemlerde birden fazla evliliğin yasaklanıp, gayrimeşru hayatın sonuna kadar açıldığını öne süren Mustafa Karaduman, "Eğer tekeşlilik mümkün olsaydı umumhaneler, kerhaneler olmazdı. Yasal olan her şey doğru mu?" dedi. Türkiye’de otel ve motellerin genelev gibi kullanılıp fuhuş yapıldığını anlatan Karaduman, Hürriyet’e şöyle konuştu:

AŞK ADI ALTINDA 20 KİŞİYLE OLUYOR

"O kadınlara yüzlerce erkek gitmekte ve sınırsız bir zina yapılmakta. Batakhanelere, fuhuş yuvalarına kimsenin tepkisi yok. Gazetelerde televolelerde izliyoruz, aşk adı altında 20-25 kişiyle beraber oluyor, buna kimsenin tepkisi yok. Ama birisi Allah’ın emriyle evlendiği zaman yer yerinden oynuyor. Müslümanlar bile tepki gösteriyor. Anlamak mümkün değil. Kuran-ı Kerim bunu helal kılmışsa, kalkıp da birilerinin bunu yasaklama, kişisel olarak küçümseme, kendi inancına zarar getirir.

Eğer bir ihtiyaç sözkonusuysa evlenirsiniz. Ve bütün ihtiyaçlarını üstlenirsiniz. İkinci, üçüncü evliliklerin bir bedeli var. Evinin kirasını öder, çocuklarını okutursunuz. Baba olarak da sizi tanır, hayat bu şekilde devam eder. Ama bunlar sadece kendi ihtiyaçlarını karşılayıp, paçavra gibi atıyorlar. Bu kadın haklarına yapılacak en büyük saygısızlık ve hakaret. Kadın saygı duyulması gereken bir varlık. Allah’ın yeryüzündeki en büyük sanatı insan. İnsanı kadın dünyaya getiriyor. Bu kadar kutsal kadına toplumda büyük saygısızlık var.

BENİM KİTABIMDA PEYGAMBER VAR

Birileri rızasıyla evleniyorsa kimsenin bir şey demeye hakkı var mı? Ama hukuksal olarak haklarını yerine getirmezseniz, buna inancım da şiddetle karşı çıkar, ben de. Bizim inancımızda mecbur olsa bile, düşünülebilecek en son şey boşanma. Evlilik kutsaldır. Peygamberimize de bu hususta bize göre Allah daha fazla hak tanımış. Allah’ın tanıdığı bu hakkı da kimse Peygamber’in elinden alamaz. Eğer bir adam Müslümansa, Peygamber’i tanıması yeterlidir, kimseye bakmasına gerek yok. Benim kitabımda Peygamber var. Hukuksal olarak endişem yok.

Hukuklarda, ’Kerhane var çalışabilirsin’ diyor. Hukuken, kadına vesika da veriyor ’Fuhuş yapabilirsin’ diyor. Hukukun ’Doğru’ dediği şey, yasal olan her şey doğru mudur sizce? Fuhuş yasal değil mi? Bahsettiğim oteller, umumhaneler yasal değil mi? Orada yasal fuhuş yaptırılıyor. Devlet bekçi de vermiş, korumasını da. Vergisini alıyor. Onlar sonuçta bizim kızlarımız, bizim evlatlarımız. Manukyan vergi rekortmeniydi, hukuken kızları çalıştırıyordu. Bu kızlarımıza evlenme hakkı, iş, aş dururken, kalkıp da vesika vererek yasal fuhuşa sürüklemelerinden benim vicdanım rahatsız."

İlk eşim benim için ölüme hazır

MUSTAFA Karaduman, eşleri ve çocuklarıyla ilgili de şunları söyledi: "Çocuklarımın yasal hakları eşit. Eşlerim yanımda. Hepsi ayrı evde oturuyor, hepsine eşit zaman ayırıyorum. Çocuklarımı canımdan çok seviyorum. Eşlerime de saygım sonsuz, canımdan çok değer veriyorum. İlk hanımımı, dünyadaki bütün varlıklardan çok seviyorum. Benim için yeryüzünün en değerli, en kaliteli insanı. Benim için ölüme hazır, hiç tereddüt etmez. Ben de etmem.

Defileye eşlerim de geldi. Hepsi tesettürlü. Çarşaf giyen de var, giymeyen de. Son eşim rahatsız olduğu için o gelemedi. 8 kardeşiz. Boşanmalar var ama hepsi tek eşli. Hanımlarımızın istediği hayat standartını onlara sunduk.

Son evliliğimin üzerinden 15 sene geçti. Çocuğum 14 yaşında, boyu beni geçti. Benim gizlediğim bir şey yok. 3’ü söyleyen 4’ü saklamaz. 3 tane evim, 3 tane hanımım var. Saklamam için bir neden yok. 21 yaşında bir hanımım da yok. Dördüncüsü yok, aklımda böyle bir şey de yok. Allah’ın işi, büyük konuşmaya da gerek yok. Ama bu yaştan sonra düşünmüyorum desem doğru olur."

resim.jpg
resim.jpg (10.06 KiB) 1049 kere görüntülendi
"3 eşim 3 ayrı evde yaşıyor"

Tekbir Giyim'in sahibi Mustafa Karaduman Balçiçek Pamir'e konuştu: "Eşlerim birbiriyle görüşüyor çocuklarım aynı okula gidiyor"

Olay açıklamalarıyla gündeme oturan TEKBİR Giyim'in sahibi Mustafa Karaduman Balçiçek Pamir'in Söz Sende programına konuk oldu. Karaduman yine çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Karaduman'ın açıklamaları:

* 3 eşim 3 ayrı evde yaşıyor. Eşlerim birbiriyle görüşüyor
çocuklarım aynı okula gidiyor. Eşlerim bu kıyafetleri giymez.

* Tesettüre başladığımız yıllarda böyle bir sektör yoktu. İstanbul'a geldiğimde eşime aldığım pardesünün boyu diz kapağının altına gelmişti. Ben de altına pantolon giydirerek uydurmaya çalıştım. 82'de imalata başladığımızda tesettüre uygun tasarımlarla başladık. Benim gibi düşünen mağazalar talep yok, satılmaz dediler. Tarzımızı değiştirdik.

Size bir teklif gelse ve yüklü bir miktar teklif etseler. Mayo yapmaz mısınız?

* Mayo yapmam. Onu başkaları yapsın. Biz asla mayo dikmeyiz. İnancım gereği. Bugün nasıl bir düşünceye sahipsem o günde öyle bir düşünceye sahiptim.

Müslüman olmaktan da keyif duyuyorum.

"ÇARŞAFA SAYGI DUYUYORUM, ÇARŞAF YASAK DEĞİL"

* Genç kızlarımız o dönemlerde 1970'li 80'li dönemlerde mini etek giyiyordu. İç çamaşırları görünmesin diye çekiştirip duruyordu. Fatih civarında örtülü ama şu anki tasarım yoktu. Çarşafla örtünüyorlardı. Çarşafa saygı duyarım. Okullar için yasak. Caddeler için o yasak yok.

"MÜSLÜMAN ERKEKLER EŞLERİNİN TESETTÜRLÜ OLMASINI İSTİYOR"

* İslami alemdeki erkekler eşlerinin tesettürlü olmasını istiyor.

* Herşeyin ilki peygamberlerden gelmiştir. Mayo konusuna yine gelecek olursa olsun ben ne pahasına olursa olsun asla mayo yapmam!

* Müslüman, yaşam biçimini bilmeli. Kıyafetini kontrol etmeli. Kur'an'da ne yazıyor? Eşleriniz dışarı çıkarken başörtülerini yanlarına alsın.

"DEFİLELERİ GÖREN ÖRTÜNMEYE BAŞLADI"

* Haremlik-selamlık defilelerde eşleriyle gelenler yanyana oturuyor. Buna engel olamıyoruz.

* Bizim günlük, çalışan, özel günler için hazırlık yapan bayanlar için de kıyafetlerimiz de var. Mağazadayken manken yapılı bir delikanlı ile genç bir bayan geldi. Almanya'dan geldiklerini söylediler. Bizim defilelerimizden etkilendiklerini söylediler. Ve açık bayanın kapanıp Almanya'ya döneceğini söylediler. Defileleri görenler örtünmeye başladı

* Dışarı çıktığımızda vicdanımıza kulak vermemiz lazım. Çamaşır dikilemez mi? Dikilebilir ama uygun giyinmek gerek. İç çamaşırı defilesi düşünmüyorum. Biz ticari şekilde meselelere yaklaşmıyoruz. Etek, blüz, tunikler etekli ya da pantolonlu olsun diyoruz.

* Ticaret helaldir. Ama ticareti helal dairede yapmak gerekir. Kişilerin, Profesörlerin biraraya gelmesi İslam'ı değiştirmez. Biz İslam'ı tanıyan insanlarız. Ben dinimi biliyorum, yaptığım helaldir.

* Defilelerimdeki mankenler umreye gidince, 'Neden gidiyorsun mu?' diyecekler? Kendileri mayoyla çıkıyorlar, iç çamaşırıyla çıkıyorlar, çekinmiyorlar. Tesettürü de giymiyorlar. Biz ne kadar uyarsak da defile öncesinde onlar gene süsleniyorlar. Bizim defilemizde mankenlerin çıkmasında bir sakınca yok.

* Eteği savuruyorlar mesela biraz yukarı kaldırıyorlar. Bu beni rahatsız ediyor. Kadın eğer kocasına makyaj yapıyorsa helaldir. Kocasına süslenebilir kadınlar. Bir bey eve geldiğinde hanımı onu güleryüzle karşıladığında günahları akıp gider. Makyaj evde yapıldığında helaldir ama dışarıda yapılırsa haramdır. Kadınlar dışarıda makyajsız olmalıdır.

* 3 eş yasak olsaydı, 3 eşim olmazdı. Çocuk sayımı söylemek istemiyorum. 3. evliliğimi 1993 yılında yapmıştım. 14 yaşında bir çocuğum var. Hepsi benim soyadımı taşıyor. Bunda ne sakınca var anlayamıyorum. Magazinsel olay haline getirmek istemiyorum çocuklarımı. Bu benim özel hayatım. Daha önce de bunu gündeme getirmedim. Soruldu bu soru ama ben de açık yüreklilikle söyledim. '3 karım var, kime ne?' demedim. 'Benim 3 hanımım var' dedim. Eşlerim aynı evde yaşamıyor. Çocuklarım aynı okullara gidiyor. Benim hepsini aynı eve mahkum etme gibi bir durumum olamaz. [/b]
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“TARTIŞMA MEYDANI” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 57 misafir