Aragones: Josico bankom olacaktı
Aragones: Josico bankom olacaktı
F.Bahçe'nin hocası Aragones, "Eğer 2008'de sakat olmasaydı ön liberoda tercihimi Josico'dan yana kullanacaktım. Onun sakatlığı nedeniyle Senna'yı oynatmak zorunda kaldım" diye konuştu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'in yeni transfer Josico hayranlığı bir başka. İspanyol hoca, önceki gün FBTV'de göklere çıkardığı vatandaşını yine övdü. Josico'nun Marcos Senna kadar değerli bir oyuncu olduğunu savunan İspanyol hoca, "Eğer sakat olmasaydı, Josico'yu İspanya Milli Takımı'nın EURO 2008 kadrosuna alıp banko oynatacaktım" dedi.
FARKLI OYUNCULAR
Aragones, "Kafamda Josico'yu ön liberoda oynatmak vardı. Ama sakatlığı nedeniyle onu EURO 2008'e götüremedim. Josico'nun yerine, daha önde oynatmayı planladığım Marcos Senna'ya mecburen ön liberoda görev verdim" diye konuştu. Dede, benzer yanlarının olmasına rağmen Josico ile Senna'nın aslında ayrı tipte oyuncular olduğunu sözlerine ekledi.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir