bu nickler süperötesii

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

bu nickler süperötesii

Mesaj gönderen moments » 25 Eyl 2008, 17:39

Yeni Yılınız şimdiden kutlu olsun işte 2008 in favori nickleri

Wefasıs kullardan vefa bekleme kıymetsis bir kula satarlar seni!

2008 geldi Hoş Geldi Msn ime Dost Geldi

Dilden sevmesini bilmeyiz bazıları gibi değiliz sevdik mi yürekten ölümüne severiz farkımız tarzımız Serserisiyiz

HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDı

*Sevmeye €ngel değiL mesafeLer Geçici ßu ayrıLık ßir rüya farzet Sonunda zafer bizim oLacak Saßr€T

*Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana !!!

*dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq

s£vméy! b!LmiYorsaN Ta$ımA 0 YüRéĞ!

ßєηι göяüρ кєη∂ιηι ѕıηαмα ѕα∂є¢є göяєвιℓ∂ιğιη кα∂αяıмнαуαт ßιя кυмαя ιѕє zαяℓαяı ßєη αтαяıм

кєℓιмєℓєяιη gυ¢υηυ вιℓмιуσяѕαη ιηѕαηℓαяιη кυννєтιηι αѕℓα тαнмιη
вιℓє є∂ємєzѕιη!"

"кυ¢υк ѕєуℓєяє gєяєgιη∂єη ¢σк σηєм νєяєηℓєя
єℓιη∂єη вυуυк ιѕ gєℓмєуєηℓєя∂ιя"

"gєçмιѕє ∂öηüк кєѕкєℓєяℓє уαѕαмαктαηѕα, gєℓє¢єgє ∂öηüк вєℓкιℓєяℓє уαѕαмαуι тєя¢ιн є∂єяιм

Senı Seven KaLbe Zulum Et Et Edebıldıgın KadaR butun yoLLar Senın Olsun Gıt gıde Bıldıgın KAdar

Esrarı çekmişim gözlerim kanlı yürüyorum yolda gönlüm yaralı var kolumda 3-5 jilet yarası oda ZaLiMiN SoN hatırası!!!

Alemlerde Yer Yapan Delİkanlinin Elİnde Olan ÇarŞafla Sarilip Dumanla Yok Olan Esrara Deİl Sana MÜptelayim MÜslÜm Baba

19 YaŞinda Gİrsem Kara TopraĞa Sevgİlİm Sen AĞlarmisin
DÖnse YÜzÜm Kara TopraĞa BaŞkasina GÖnÜl BaĞlarmisin

msn yi açmıyorsun sen beni sevmiyorsun by deyip kapatıyorsun sen kendini ne sanıyosun?

Aglıyorum sevgılım aglıyorum sanmakı senın ıcın aglıyorum mutfakta sogan dogruyorum

1) Kiz DiYé oNém VéRénin GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini

2)Sana Bu SatırLarı Gurbetten Yazıyorum ! Her Kelimemden Sonra İsminLe Başlıyorum Anlaki Herşeyimsin Unutmak İstemiyorum Kim Kimi Unutursa LeyLadan Mecnundan Beter Olsun

3)Géçici HéVés DéğiL Hak éDéNé NéFés oLurum

4)Sen Gelmezsin Bir Türlü Dertlerim Türlü Türlü Nice Dertleri Çektim Bu Başka Türlü

5)BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni

6)HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurumßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELindeßen YazarIm ßen SiLerim!'

7)ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum

8 ) Fark imi Fark éTTin Ya ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ

9)uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé

10) DéTayLAr AynaDir Fark'i YansiTir KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim

11)GeceLeri geLme jiLet tutarIm Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm

12)Hele bir ışıklar sönsün Sular durulsun Bıçak atacağım Dağın dikine Kısa devre yapsın kalbimEllerim inatla dökülsün cıgaraya Sen beni ozaman GörHele küssün meydan lar Kaldırımlara yağmur dökülsün Dağılsın Dişlerimde gülüşler Kaybettiklerim bi dönsün Sen beni ozaman gör

13)BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait

14)HayaTi uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir

15)kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !

16)Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA !

17)CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim

18 ) GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir

SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!!

BENİM ACIYA VERECEK BİR ŞEYİM KALMADI,
MUTLULUKTAN ALACAĞIM VAR BENİM

Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedim

Ağlamak cocuklara affetmek ALLAH a mahsustur,Bir gün beni aldatırsan ağlamam cocuk değilim affetmem ALLAH değilim…

sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara
kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allah a değil TÜM ALLAHSIZLARA
Gözlerine baktıkça ağlasada gözlerim Ağlamak içinde olsa gözlerini özledim

ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NİŞANLIYIZ , TESADÜFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ

Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır:geçip giden zaman

Kader deyip çekip gittinSen suçlu değilsinde,kader mi suçlu ey zalim

Gidene Kal Demek Zavallılara,Kalana Git Demek Terbiyesizlere,Dönmeyene Dön
Demek Acizlere,Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır

HANI SADECE OLUM AYIRIRDI BIZI, SOYLE SEVGILIM…HANGIMIZ OLDU
SEN + BEN = BIRIZ SEN - BEN = HICIZ SEN / BEN = BÖLÜNMEYIZ… !!!

CESEDI MEYHANEDE BULUNMUS ICKI DOLU MASAYA KONULMUS DUA YERINE MUSLUM OKUNMUS
NEREDE BIR MÜSLÜMCÜ GÖRÜRSEN BENI HATIRLA!

Tek başıma kalmış bir karanlıktayım bağırıyorum sesim çıkmıyor,arıyorum yolumu bulamıyorum;bir yanım uçurum , msn nickleri
bir yanım ormanlıkUçuruma gitsem ölecem,ormana gitsem kurt,çakalın kucağına düşecem çıkmazdayım

KiMSe WaZGeÇiLMeZ DeĞiLDiRkIr kALbİmİ GöNLüN oLsUnaL HeRŞeYi gÖzÜn dOysUN
ŞiMDi bAşKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN!!!
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Re: bu nickler süperötesii

Sevmeye €ngel değiL mesafeLer Geçici ßu ayrıLık ßir rüya farzet Sonunda zafer bizim oLacak Saßr€T

BiR DemetiN Daha oLsa Ne oLuRdu Hain PaPatya Bak İşde SevmiyoR

αşк вαηкαℓαяıηıη güℓü¢üкℓєя şυвєѕιη∂єкι ѕєηι ѕєνιуσяυм нєѕαвıηα вιηℓєя¢є öρü¢üк уαтıяıℓмışтıя ιѕтє∂ιgιηιz zαмαη çєкєвιℓιяѕιηιz güℓє güℓє нαя¢αуıηız

•··´¯`··• єภ ๒üyüк คşкı๓ รєภรเภ•··´¯`··•

вαşкαℓαяıηı Ⴣєт αмα кєη∂ιηι αѕℓα ѕözℓєя∂є уαℓαη çσктυя αмα gözℓєя∂є αѕℓα υηυтυℓмα∂ıgıη zαмαη υηυтυℓ∂υм ѕαηмα ιηѕαη нєяşєу∂єη вıкαя αмα ѕєν∂ιgιη∂єη αѕℓα

SevmeyeNiyetLiysenİyiDüsünmelisinAgLamayıÖgrenip GüLmeyi ßiLmeLisin,AskKumarGibidirDikkatEtmeLisin,Oynadığı nZar DeiLßiLmeLisin

вαтαяуαѕı zαуıƒ яüуαℓαяıмızıη кαρѕαмα αℓαηı ∂ışıη∂α кαℓαη кєѕιмℓєяιηє şєвєкє нαтαѕı ѕєвєвιуℓє υℓαşαмα∂ıк şιм∂ι уüяєgιмℓє ƒυℓℓ çєкєη нαтℓαяıмℓα ѕєηι ѕєνιуσяυм

oh ne güzel oLdu içimde ßir huzur war giden gitti kaLan sağLarla gündeLik a$kLara dewam

Üζüℓѕєи єℓỉиє вỉяѕєу ğєçмєζκỉ,∂üиуαиỉи нαℓỉ вυ нỉç ∂єğỉѕмєζκỉ,ѕαиѕ иє ζαмαи ğüℓєя вỉℓỉиємєζκỉ ∂єятℓєяє вσѕvєяỉρ уαѕαмαℓỉѕỉи!

Gecenın 1 Yarısı Başlıyrsa Çığlıgım Duyulsun Diye Degl Duyulmdnda Sevmeyı Bılıyorsa Bu Yürek Görmeden'de Sevmeyi Bilir

ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α çσκ çєκтỉм ∂єѕєм,αиℓαтѕαм нαℓỉмỉ ỉиαиỉямỉѕỉи,ѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉ,уỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи!

αѕκтαи уüζüмüζ ğüℓмє∂ỉ ∂ỉує,тαияỉуα вυ ỉѕуαи вυ ѕỉтєм иỉує,нєρỉмỉζє ¢αиỉ σ vєя∂ỉ ỉѕє,κυℓ vє₣αѕỉζѕα тαияỉ иє уαρѕỉи!

тαş σℓѕαм єяιя∂ιм ανυçℓαяıη∂α ∂αℓ σℓѕαм çöкєя∂ιм вαкışℓαяıη∂α ѕєνgιℓιм şυçℓυуѕαм вυ αşк уσℓυη∂α zιη∂αηα gєяєк уσк gözℓєяιη ναяуα

Yok artık kaLßÎmdé né aşk né $évgÎ Î$témém artık gÎt Î$témém $énÎ na$ıL oL$a hérşéy yaLan

oLMaDıĞıM BiRi iÇiN SeViLMeKTeNSe KeNDiM oLDuĞuM iÇiN NeFReT eDiLMeYi TeRCiH eDeRiM

Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!!

вυℓυтℓαяα уüкℓє∂ιм özℓємιмι; şιмşєкℓєяℓє çαктıя∂ıм ѕєνgιмι; уαğмυяℓαя уαğ∂ıя∂ıм gözуαşℓαяıмℓα; кüçüк мєℓєкℓєя göη∂єя∂ιм ѕєηι öρмєує gєℓ∂ιℓєямι

คşк кคç๓คкtคภ ç๏к к๏שคlค๓คк, ﻮöг๓єкtєภ ç๏к özlє๓єк, ﻮเt๓єкtєภ ç๏к ๒єкlє๓єк, ๔๏кยภ๓ค

∂üηуα∂α єşιм вєηzєяιм уσк αмα вєηzємєує çαℓışαη єzιк çσк

DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini S£yR£dîC£m ~ kIpIrtIsIz ~ SâKin qîßi GôRünC£m ~ KavGasIz øLaCaK ~ fIrtInAsIz øLaCaK

яυнυм вєηι тєякєттι уαηℓızıм

Eey mezarcı; bir mezar kaz ki iki kişilik olsun, etrafında renk renk çiçekler olsun, ben yatayım yanımda sevdiğim olsun , istersen tüm varlığım senin olsun

ßU DünyaDa KonuKsuN ßu DünYaDaN KopUksuN

Uçurumun kenarında tutunduğum son dal sen olsan bile seni kırmaktansa kendimi uçurumdan aşağı bırakmayı tercih ederim

ßEn senin serseri katilinim serseri beatleri beynine veririm

Gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen Gecemidir bana seni düşündüren yoksa benmiyim seni düşünmek için geceyi bekleyen

Sigara kadar zararlısın çektikçe yaktın

Yar ben kendimi bildim bileli hep sana aşığım hep sana deli

Kısa tutalım son sözleri sevemedim vedaları

ßen onu kaybetmedim o kendini kaybetti!!

Aşkımı verdim sana,yüreğimi verdimAşk sendin sen yüreğimdin

Tatlı Biri Vardır Sevilmeye Değer, Güzel Biri Vardır Görülmeye Değer, Dostlar Vardır özlenmeye Değer ama Biri Vardır Can Vermeye Değer; Mesajımı Okuyorsa Eger

Tüm kollarım korkumun zincirleriyle bağlandı

вυ кєz ρєк вι αƒιℓℓι уαℓηızℓıкнα∂ι кαℓ gєℓ αятıк ∂αуαηαмıуσяυм

Bir deniz düşün suzu, bir gece düşün uykusuz, bir insan düşün sevgisiz, bir bahar düşün çiçeksiz, birden beni düşün sensiz

güℓмєк кιмє уαкıѕıуσя ѕσяυѕυηα мιℓуσηкєяє ¢єναвıмѕıη

Bir gün gözlerin bir noktaya dalarsa, bilki o gün seni düşündüğüm gündür Bir gece yarısı tireyerek uyanırsa, bilki o gün resmini öptüğüm gündür

ѕєηι ∂υя∂υяαη кιм σℓυяѕα σℓѕυη кιм σℓ∂υgυηυ нαтıяℓα νє gєя¢єк кαℓ

Hayatta umudun hep gülmek olsun, birgün ağlarsan oda mutluluktan olsun, yaşayan bir kez ölür ölen bir kez gömülür benim sana olan sevdam ne ölür nede gömülür

ѕєνмєуι ѕєη ögяєтѕιη,уαşαмαуı∂αşιм∂ι υηυт ∂ιуσяѕυη кσℓαуѕα ögяєтѕєηє υηυтмαуı∂α

αşıgα ιуιмιѕιη ∂ιує ѕσяυℓмαzнєя ѕєνιℓєηє∂є αşıк σℓυηмαz

Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım

вιя güη∂є кяαℓ σℓмα∂ıккι,вιя güη∂є тαнттαη ιηєℓιм

Ben istermiyim Böyle deliler gibi seveyim Kader bu sevdi bir kere ne yaparsın

Hiç bir karşılık görmeden sevmek gerçek ölümü göze almaktır

Aşk yoksa ölüm kaçınılmaz bir tuzaktır

Erkek adam ağlamazmıs Asıl erkek adam ağlarsa kimse susturamaz

Bir günde çekip gideceksin diye çok korkuyorum Bilseydim eğer severmiydim

Bir gün sende seversen benim ne çekdiğimi anlarsın vefasız

Derdim 1 idi Sayende 1000 oldu

Bilseydim Bu kadar vefasızsın Sevginin adını ağzıma almazdım

El kızı değilmi elbet bir gün bırakır gider Derlerdi de inanmazdım şimdi Yalnızım
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Sensiz günlerin ismini sozsuzluk Koydum Beni sozsuzluğa sürükleme sensiz bırakma

Seni Ne kadar çok sevdiğimi ögrenmek istersem al tabancayı vur beni Kanımla Yazarım ismimi

Eğer 2 kişi birbirini severse : sevgi
Birisi kaçar diğeri kovalarsa : aşk
Eğer 2 side sever Ve kavuşamazsa : Efsane Olur

Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz

(u)–[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]–(u)

O vefasız kalbin hissetmesede Sana bu şarkıyı dinleteceğim Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede Sana sevmeyi öğreteceğim…

Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy

°(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)°

(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w)

Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin

(f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f)

Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür

Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!

Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin

Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz

Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini bile bile ! ama yinede bir umut taşıyorum belki SEVEN SEVİLİR diye !!!

Bugün sigaramın üzerine adını yazdım sigaram bittiğinde seni unutacam sanmıştım ne bilirdimki seni nefes içime çektiğimi…

Güzellik; sadece güzel olan şeylerde değil, Güzel görmek istediğin herşeydedir…

Hayat bir şekilde elbet devam edecek birde içinde sen olsan işte o zaman her yer yeşerecek

Depremle girdin gönlüme,fay hattı çizdin yüreğime,artçılar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde

Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere

1000 ömrüm olsa Eğer Uğrunda sana kavuşmak varsa 1 asır feda ederdim sana

Sen Sadece Ve sadece Tek benimsin

Eğer Sonunda Mutluluk Varsa 1 asır köle Olurum uğruna

Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Şunu unutma Ben de Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

Sensiz geçen 1 dk 1 asıra bedel sensiz bırakma beni yeter

Azrailim Olsan Ölmek bile mutluluktur bana

Eğer Bu gün senden ayrı yaşıyorsam Yarının seni bana getireceği için yaşıyorum

Bir yer Keşfettim Tam Meyhanenin karşısında Bir mezarlık , Eğer Beni Terk Edersen Ya meyhanedeyim Yada Karşısında

Aklından Ağlamayı Geçirme Sakın , Unutma Senin Bir Gülüşüne Adamışım Ömrümü

Herşeyi Öğrendiğin Kadar Bilirsin Bunu da yaz aklına Sevdiğin Kadar Sevilirsin

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen moments » 25 Eyl 2008, 17:40

Yeni Kısa Ve Komik Nickler

Zevksiz ve Nicksizim

Hayat dedikleri Bu ise , üstüne 1 paket Parlıament Ver be Ganqa

Seni sana anlatamam Kesin Kafayı Yersin

Komiklik yapmaya çalışma bu gün gülme fonksiyonumun pili bitti

Okullarda harita yerine neden senin yüzünü kullanmıyolar anlamadım

Yalanı çıkaran nurda yatsın sayesinde hep yırtıyoz

Zülfikar Kadar keskinimdir

Yazık! Hayallerimiz yarıda bile kalmadı

Paran varmı Dosttan Çok bişey Bulamazsın, Paran yoksa eve git ailen yüzü görsün
Yanlışı kimse unutmaz Sakın dogruyum deme Adını bile Hatırlamazlar

Aşk Futbol gibidir Önce Tekme Atarsın Sonrada Peşinden Koşarsın

Aşk Kum saatine benzer , Kalbin aşkla dolarken Beynin boşalmaya başlar

SusmaLıydı Bugün Herkes YakaLandık Birkez Ölümse Cok Yakındı KandırıLdık Sonkez

Bu hayatta öyle bir işle meşgulümkü iş görecek adam bulmaz beni ( eli boşların kalfası )

ihanet belki gizli yapılır ama hiçbir zaman gizli kalmaz

Kralınız Gelse Vız Gelir , sizinle uğraşacak kadar vaktim yok

<< Umudum bitince umudum olurmusun? Sevgim yetmediği anda sevgime destek olurmusun? Seni kaybettiğim anda yine benim olurmusun? Sonsuz aşkım

<< Seni Sevdim Gönülden Anlamadın Dilimden Allah Senin Yolunu Açık Etsin Seni Çok Ama çok sevdim

<< İçim o kadar seninle dolu ki gözlerimde seni görürler diye kimseye bakamaz oldum Aşkım

<< Bir damla gözyaşı olmak isterdim; gözlerinde doğmak, yanaklarından süzülmek ve dudaklarında ölmek için

<< Gözlerinin güzelliyi güzel gözlu güzellerin gözünden de güzeldir güzelim,!

<< Yedi ayrı diyardan yedi ayrı arı gelse ve yedi arı yedi çiçekten bel yapsa yinede senin kadar tatlı olamaz Aşkım

<< Sensiz gelen gelen güne küsüm, sensiz doğan güneş, batsın bu dünyada tek gayemsin, yalanım yok kanım aksın

<< Şimdi sana uzağım bellimi olur belki sıcak bir gülüşle gelirim aklına, ılık bir yağmurla yağarım şehrine, belki deli bir rüzgarla eserim yüreğine

<< Mavi giyer deniz olursun, pembe giyer rüya olursun, yeşil giyer bahar olursun En güzeliyse beyaz giyer benim olursun

<< Hayatta umudun hep gülmek olsun, birgün ağlarsan oda mutluluktan olsun, yaşayan bir kez ölür ölen bir kez gömülür benim sana olan sevdam ne ölür nede gömülür

<< Güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin Sevgi kadar masum sevilecek kadar özelsin

<< Gül nedir ki ? Solup gider Gün nedir ki ? Gelip geçer Ateş nedir ki ? Söner biter Sana olan sevgim sonsuzdur ancak mezarda biter

<< Ey mezarcı; bir mezar kaz ki iki kişilik olsun, etrafında renk renk çiçekler olsun, ben yatayım yanımda sevdiğim olsun , istersen tüm varlığım senin olsun

<< Hani kardelen çiçeği göğe uzanıpta çıkarırya gövdesini karın altından Zemheri yüreğim derki, yüreğinde kardelen kadar cesaretin yoksa, kış günü aşık olma

<< Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır

<< Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen moments » 25 Eyl 2008, 17:40

кöşєуι ∂öηѕєм öℓüм ∂üz gιтѕєм нαуαт göℓgєℓєя ιçιη∂єуιм

уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız

∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz

öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !!

вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş вαтıуσя ∂ємєктιя

αѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα, вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя

нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яüвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя

αуηı ∂ιℓι кσηυşαηℓαя ∂єğιℓ, αуηı ∂υуgυуυ ραуℓαşαηℓαя αηℓαşαвιℓιя

∂σѕтυη ∂σѕтυм∂υя, ∂üşмαηıη ∂üşмαηıм

ѕσηυηυ ∂üşüηєηℓєя кαняαмαη σℓαмαz

нєяşєуιη, zαмαηı ναя; уαşαмαηıη, ѕєνмєηιη, нαттα öℓмєηιη вιℓє

вєуαzıη кα∂єяι кιяℓєηмєк, ѕιуαнıη кα∂єяι ѕυçℓαηмαктıя

∂üηуα вιя güη∂üя, σ ∂α вυgüη∂üя!

вιz вєℓιмιzє ѕιℓαнı ѕιℓαнℓα νυяυℓмαк ιçιη кσу∂υк

ѕєη∂єη вιя тαηє ∂αнα уσкѕα, єуναℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη

ѕєη, ѕєη σℓ! αѕℓα вιz σℓмα

вιz öℓмєуι çσктαη gözє αℓ∂ıк ∂α, уαηıмız∂α кιмℓєя göтüяü¢єz σηυ ∂üşüηüуσяυz

ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя

нєя güη σℓαη уєηιℓιк, вєηιм gєℓєηєкℓєяιмє вιя ιнαηєт νє нαкαяєттιя

ѕєη çιƒтℓιктє αт тıмαя є∂єякєη, вιz ιηѕαη тıмαя є∂ιуσя∂υк

ηαмıмızıη вüуüкℓüğü, ∂σѕтℓαяıмızıη вüуüкℓüğüη∂єη∂ιя

Alma beni karşına KAN karışır gözyaşına!

Ben hayata tek geldim,tek giderimBu dünyada bi Allahı bi kendimi bilirimZamanında sevdiklerimi tek tek silerimBu hayat benim istediğim gibi yaşarım

Bana değer vereni hayatıma sokar,vermiyenin hayatına sokarim

Bugün ağlar yarın susarımGözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım!

Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür Ama bir gün sebebsiz
yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür

Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun
Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar

(u)--[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer
Birer]--(u)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür
beni NE OLUR!

Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde
solsaydim

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin Hayaller hep yalan -olur,
hayalde degil canimdasin

Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar
Miljonlarca, SEN Se Teksin!!

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin Hayaller hep yalan olur, hayalde
degil canimdasin

Delice sev,haince terket ama ALDATMA(yoksa)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür
beni NOLUR!

BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!

Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi
sevdigini

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat

BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ
SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM!

Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son

suyumu iēecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM

Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce

Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeēip ölüme sessiz sedasiz gitmek
istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olman&yacute;n ölüm
oldugunu göstereyim

Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler
Ben Sevdim Baskasina Verdiler Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis me&eth;er

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi
sevdigini

Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun,
-Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat

Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar
sevdigimi cok iyi anlardin

Sensiz_Ben_Nefes_Alamam

Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez

Gül nedir ki solup gider Gün nedir ki gelip gider Ates nedir ki söner biter
Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter

GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn

Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini
aēarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar

Bu gözler seni gördüBu yürek seni sevdiBu ten seni hissetti Ömrüm ise askim
ugruna bitti
Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURURLUDUR

•?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »»
Seni ==>> «« !!•?•??•?•

*Sevmekmi? Hiē Tatmadżm? Ya Gülmek? Ēoktan Unuttum? YažAmakmż? BožVer! AžK Nemi?
Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IžTe O Benim Dünyam!

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen moments » 25 Eyl 2008, 17:41

ℓüм кα∂αя zσя∂υ єℓℓєяιη, ηє ßєηιм σℓ∂υℓαя, ηє αкℓıм∂αη çıктıℓαя

ßen senin duymaqq istemediqin heR$eimßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im!!

üserinde isminin yasıLı øLduqu ßi mesAr ta$ıım ßen!!

dostLarm wardı hayaLLerm qißihayaLLerm wardı dostLarm qißiikisi de yaLndı sefdiim qißiqosLern yaLndı nefretm qißi

уαηℓış вιя öукü∂єуιм вєηι уєηι∂єη уαz

bi melek daha öldü

eLLErimi aCtım dua EtMEk için
Ve TanRımA SoRu SORMak iiÇin EgiLDim
TAnRı'm Ben iYi biRİmiYim ??

ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü !!

ölüm ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän öbür täräfın ïnän ö kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm

karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi

SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR

Bu dünya yalanci bir dünyadir, gözleri görmeyen asik olandir, gördüklerimizin hepsi yalandir, Allah'im bu yolcuyu uyandir

Kimse Anlamasın beni ßen kendimi anlarımm ben böyle mutluyumm

Sénin O Haincé védandan SonRa ßen çoktan véda ettm aşklaraanılcak bir 'adın'bile yok

ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!

» DÜşman keLİMEsiNİN aNlaMINı ArkadaŞ SıfaTıNı taŞİyanLarDAn ÖğREnDİm!!!

Hayat denen şey dilimin ucunda!

Kimi zaman gülüp geçtiğin, kimi zaman batıp gittiğin sokakların çatısı yok

Beklerken bütünleşmişim soğuk mermerin rengiyle meğer bu sokağın bir taşıymışım kaç yabancı basmış üstümesayamadım

Kal derken gitmeleri haykıramadım Kapımın önündeyim,beklerim ben Zaten kalkmayı başaramadım

YAŞADIĞIM HİÇ BİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM, ÖFKEM YAŞAYAMADIKLARIMA

sil вαşтαи вαşlαмαк qεяεк вαzεи,нαчαтı sıfıяlαмαк

уαğмυяℓυ ѕσкαкℓαя∂α нαуαтıмı αяıуσяυм

ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ
İmzaya gereq yok eskiler Bizi Tanır…

hyt ceheNneMmişthe Haberimiz yokhMu$

bИy yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ

[NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİmçÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas!]

kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?

kan kaybedio hayatım,can çekişio hayallerimyasamak zor gelio artıq bananerde hata yaptım die düşünüorum

yüreinde kül olmuj iki hece olarak kalıjam artıqq

bitiorum her nfsteNE HALİM VARSA GÖRDÜM!!çOq kOştum Çoq yoruLdmVe simdi bnde dştüm

düşlerm başkagercekler baskaaaama Umrumdada deiiiLL!

Anlatamadigim birseyler var , hep baska baharlara biraktigim Ucurumlari tam a$arken kırılıyor kanatlarim

***İYİ DOSTLAR BİRİKTİRDİMM HEPSİ AİLEM OLDU***

masallar gerçek deil nekadar hayal etsende

istiklal boyunca gözünde yaşlar sadece arkasına bakmaktan korkar!!!

Deği$ir her$ey deği$ir daha oynanmadı son eL!

ஐ๑ع١٥٧

hiç kimse görmesn tanımasın benibu gece çekemem boş muhabbetleridokunmayın bırakın kendi halime rüsgar nerden eserse hesap kitap yok bu gece

Hiç kimse için hayal kırıklığına uğramadım çünkü kimse için hayal kurmadım!

нαуαтıмα gιяєη нєякєѕ вι мυтℓυℓυк кαттıкιмιℓєяι gєℓιякєη кιмιℓєяι gι∂єякєη

"ỳapıℓαи ві çّoκ şєỳi αffєđєвiℓiriм αмα αffєττiğiм hiçві şєỳi μиμτмαм"

bİzİm RaHaT eTtĞiMiZ yErDe KiMsE İsTiHaRaT EdEmEzKeYfE dEğİl KrAlInA dEĞiL aLaYıNA gİdErRrR

zamanla tanırsın insanLarı yiter hayaLerin birer birer gerçeği görüp nefreti tadarsın

Kaybetmediin şeyi aramassın ve ben asla kaybetmem

CêkêmêyênLêrê AcârIm YoLumu

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak

'Gitmeye de bilirim Gitmeyi de bilirim'

İçimde dağları deviren gizleri yazdım sana,aslında bu hikayenin de biteceği hep aklımdaSana veremediğim bütün sözler artık son satırlarımda

İçimin en iç yanı bendeki bir enkaz yığını Seni terk etmenin bile başkaydı tadı!Sana hasretlenmek ztn bana mübahtıBaksana bu ayrılık ikimize de çok yakıştı!

''Nsl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Dönme Geri,İstemem Bundan BöyLe ElleriniGit''

GitBir daha Dönme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun Yıllar bnm BıRaK BeNi !!!

Boşwer,Hep aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte O kdr :-D

Artıq ne gözlerim,ne gülüşüm,ne ellerim ne de KaLbİm snnArtıq hepsi bnm!

İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun ?

Burlarada Senden Çok Bir Görsen AnLarsınOralarda Benden Yok Bir Düşünsen Anlarsın !!

Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Herkes Sana Benzeyecek !

~S~I~K~I~L~D~I~M~ Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N~

:|KiM O GöZLeRiNDeKi YaBaNCı ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C I Başının TaCı !

Yaşamaksa Yaşıyorum ELbetteYokluğunu KabuL etmek böylesine Zorken,Hiç OLmama İhtimaLini Düşünemiyorum BiLe

Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRaYaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa!!

Sana (F)GüLüm Demiştim Ya,O GüL (W)SoLdUHani Bu SoN Demiştim Ya O GüN Sondu

Yağmur mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsa aldırmıyorum, maksadı yüzümü ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum

Keşke Sen Ben Olsan; Seni Sevmenin Ne Kadar Zor Olduğunu Anlasan Keşke Ben Sen Olsam; Bu Kadar Sevilmenin Tadını Çıkarsam

Baharla Hazan Birleşemez Ortada Yaz VarSen BaharınLa Çiçeklen,Ben Hazanımla Solayım Sevgili YaR

Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gözlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sözün Bağlardı Beni Sana,Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda

UNUTMAYA ÇALIŞMAK NE KÖTÜ KADERMİŞ,YALNIZLIĞA ALIŞMAK KALBİ MÜHÜRLEMEKTİR!!!AğLaMa KaLBiM BüYüDüN ArtıK

İŞTE BÖYLE SEVGİLİ BİZ ARTIK SENİNLE HARİTADA İKİ KÜÇÜK SU LEKESİHİÇBİR NEHİR KAVUŞTURAMAZ BİZİ

Ben Sizi Seviyorsam Bundan Size Ne¿?

Anladım,ben her şeyi yoruyorumBelki de Hep senden bekliyorum!Değişmedim sadece susuyorum,Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum!

İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR DiyeSonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM DiE

ÖLÜM VER Allah'ıM VeRMEE AYRILIK

GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE İsYaN EdErSeMBeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!!

SenLe BeN BaTI-DoĞu , AmA DüNYa YuVaRLaK

BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de KayıkSöverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!!

Sevgiyi Göstereceksin Söylemek YeTMeZ,Sevgi Gözlerinde Olacak Sözlerin YeTMezSevgi Herşeydir Kalbe HapsoLmaz,Seveceksen SeV OnA dA YüReĞiN YeTMeZ!

Özlemeyi sayende çok iyi bilsem de artık çok geç ne ben dön diyebilirim sana ne de sen dönebilirsin geriye

Hafiften Bir Yağmur Ağlıyor BenimleBir deli Rüzgar saçlarımda, yalnızlıktan üşüyorumBulamayacağımı Bile Bile Yine Seni Arıyorum

Benim için giden gider, gittiği gün biter!

Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın Anla!

SeNi GöRDüĞüM GüNü, SeVDiĞiMi uNuTSaM BiR BaŞKa DüNYa BuLSaM, iÇiNDe SeN oLMaSaN

AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Bir aNda GönLündeN SiLiver GitSinAldırma ArdınDan ağLyaN BenimKomik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!!

ZamanAh Zaman!Hem dost,hem düşmanHem mazlum,hem zalimAktıkça köpüren nehir,durdukça kuduran şehir

Su gibisin içilip hiç kanılamayanSeveni yanıltmayan sevince yanılmayanÖzlenen sen özleyen senVarken bile doyulamayan

Gülümse Erkekler PoZiTiF Kızları Sever

Harcadınız Beni Artıq yeter,Her yeni Sevgili Daha da Beter,Teker Teker gelin ULan Teker tekerSizi Bana Sayıyla mı Verdilerr??

Ah keşke görmeseydi gözlerim gözlerini,kavuşmasaydı ellerimizNe tuhaf bir kadermiş benimki;sevdiğim başka,sevenim başka

Sen Bnm Farkımı Fark Edemedn!Ama Artk Fark etsende Fark etmez!Çünkü bnm farkımı fark edenler sendn çok FarkLı

Eğer bir gün grurunu yenip,bana geri dönmek istersen sakın dönme,çünkü senin grurunun bittiği yerde benim grurum başlar

GiDeNe KaL DeMeK ZaVaLLıLaRa,KaLaNa GiT DeMeK TeRBiYeSiZLeRe,DöNMeYeNe DöN DeMeK Acizlre,hak edene sktr gt dmk ASİLLERE yakışr

Yetimim sensiz,yurtsuz yersizDilerim BENSİZ anLayacaksın!! öLürüm yoLuna,öLürüm yoLuna SoNuM OLaCaKsIn!Günahı Boynuna,Onun Koynuna Ne ZaMan DoYaCaKsIn??

Sarhoşum Bu Gece Kafam Dumanlı Bana Verdikleri Hayat Yalandı Nefret Ettim Gıpta Ettim Kendim Olmak İstedim Beceremedim !

;

SeNi GöRDüĞüM GüNü, SeVDiĞiMi uNuTSaM BiR BaŞKa DüNYa BuLSaM, iÇiNDe SeN oLMaSaN

Sensizlik acı ölümdende,bu ölü hayatı aradı sende!Artık öldü sevsende,sevmesende

AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Bir aNda GönLündeN SiLiver GitSinAldırma ArdınDan ağLyaN BenimKomik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!!

GÖZN KMİ GÖRMK İSTYRSA KALBNİN DERİNLİĞNDE KMİN ADI WRSA,KULĞINDA KİMN SSİ ÇINLIYRSA MELEKLR HR GECNİN SABHINDA SNİ ONA BAĞIŞLASN

ZamanAh Zaman!Hem dost,hem düşmanHem mazlum,hem zalimAktıkça köpüren nehir,durdukça kuduran şehir

Seni Seviyorum,Sen Beni Sevmesen de OlurZaten Aşk Budur!Ama Yine de,Her neyse

Su gibisin içilip hiç kanılamayanSeveni yanıltmayan sevince yanılmayanÖzlenen sen özleyen senVarken bile doyulamayan

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Biz yaşamaya umutlu,özgürlüğe ise nikahlıyız!

Delice sew,haince terket,ama ASLA aldatma

Bu alemin tek derdi ben olmuşum Demekki zamanında iyi koymuşum

Bunca çilenin sonu değilmi bir avuç toprak ölümden yana korkum yok tek korkum unutulmak èAĞLATTI KADER

Sewqiler SaHTe,!nsanlar KaHPe,Hayatınız PLaN,ALayınız YaLaN!
severek unutmak olur işmi bilerek uçuruma önden atlanırmı ki kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz boş bırakıcam yerni hep bomboş

Birgün aşklar biter hatıralar kalır,Kimi sewersen sew,hep hatırlatır,Sanma bi başkası yerimi alırR!qeLenLeR qiDeNi €Lb€T Bi gÜn AratırR!

Gitmek istiyorsan Durma hemen GiTArdında ağlayan param parça bir YÜREK görmek istemiyorsan Ya Da Çek silahı daya SIRTIMA,titrersem NAMERDİM Sen vurmadında ben ÖLMEDİM Mİ?GüLüM!

Tek ÇAREM senmişsin Yar hergün ÜZERSİN Bumu senin SEWGİN HaiN !

NE sabrım kaldı ne GURURUM tÜkENDiM Ellerinde Ben ne söz verdiysem SÖZÜMDE durdum Sen ihaneti DOST buldun Ben dur dedikçe SEN vurdun şu YARALI kalbime

Bilseydim ruhunun satılık olduğunu sana EMEK verirmiydim ,Bilseydim ellerle Zevkte olduğunu Sana SONUM dermiydim

Ayrılmak ZoR gELd! Aşkın kalbimde bitmedi SEWEREK Ayrıldıkya AŞKIM işte o Zoruma GiTT!

Buda böyle olsun AŞKIM,Canım yansın yine,Gitmek istiyorsan CaNıN sAoLsUn!

Sönmüyor Ateşimiz Ama Alev Alev de yanmıyor,Ayrılık Zor ama Beraberkene Olmuyorr!

Ağlama Ağlat==>senin qizlice ağladığın gzyaşlarına değsin,Yine de İnat yap,Ama kin DoLmasın Yüreğin,Sevgine değmeyenler utansınki İçin rahatlasın
Alıştım Gündüzleri Aşk Acısı çekip Geceleri Ağlamaya İSYAN Ediyorum Bu Yalan Sahte HAYATA
BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !!

Sen benim adımı bile anamazsınBırak dost kalmayıSen benim düşmanım bile olmassın
ßeni ßu Kadar Kolay Silebildiysen,Zaten Hiç Yazmamışsın DemektirÇocuk Kalmışlara Yol Veririm!!!Bi kalemde seni silerim
DöNüLMeZ TöVBeLERimE gÖmdÜM seNi(NeFReTimSin)
zaman ayrılık ve sen gidiorsun yazıklar olsun beni siliosun verdiğim emekler yalan oldu ardından ağlırum ama acıdığım yıllar oldu
Seven Çeker Acıyı Sevmeyen Ne bilsin Bana AŞKtan Söz Etme Sevmek Kim Sen Kimsin

D€®D! YQKTU® @M@ H€P GÖZÜ Y@$LI SÖZÜD€ TI®@$TI® QYN@® ß@$LI UT@NM@D@N Y@NIM@ G€L!R ß!®D€ S€L@M W€®!® S@NK! ÇQK S

Buda sana kapak olsun iyi oturttum HELAL olsun tipin yokki şeklin olsun HADİ canım ikile yolun açık olsun!

O kız beni aşar çünkü o bir kaşar delikanlı adam manitasız yaşar
Ne desem anlamsız be AŞKIM biTTi işte RüYa gibiKalan birkaç gözyaşı belki bi kaçı ZeHiRlEnDi SiGARa kadar zararlısın çektikçe YaKTıN HELAL Allah razı olsun aşkım ödenecektir Kar Zarar
Ben yerine koyarım ama sen BaŞa döneR dURUrsun bEn seweni Bulurum ama sen bence NaH buLURSUN:d
Aşkım demeyi çok özledim sana!Bu kelime en çoOk sende yakıştı bana
yokuşu ben çıkarım-yol senin olsun-zehiri ben içerim-su senin olsun-bir sevgili bulmuşsun-hayırlı olsun-bir tanede ben buldum-haberin olsun
gιттιğιη∂є кαℓвιмι∂є αℓ∂ıη вαк вєη ∂є вιя ιz вıяαктıη ѕєη вєηѕιz σℓυяѕυη вєη ѕєηѕιz уαяıм кαℓ∂ıм
OYSA ŞİMDİ KALBİNDEKİ ATEŞİ SÖNDÜR UNUT GİTSİN DİYORSUN O KADAR KOLAY OLSA UNUTURDUM BİLİYORSUN BEYAZ&SEN:
{گξђźλ₫ξ} Ya SeNi SeVeceĞiM KadAR YaKLaş YaDa UnUTacAK yaDa UnUTaBiLeCeĞiM KAdAr UzaKLaŞ Ya DeLiCe Sev YaDa DürÜsTÇe TerK Ett!!!:
Ne beni unut ne bana bulaş aşkı AŞ ihaneti AŞ ölümüne bulaş ölümle dalaş ama yavas yavas

BİTEN BİR AŞKIN ARDINDAN AĞLANMAZ YENİDEN BAŞLAMASI İÇİN ÇABALANMAZ SEN BENİM İÇİN ÖLÜSÜN ARTIK BİLİRİMKİ ÖLÜLER CANLANMAZ

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen moments » 25 Eyl 2008, 17:42

*şiddeti sevmem;ama kullanmayı iyi bilirim!
* "A"cıya "Ş"ikayetsiz "K"atlanmak=AŞK
*Dünya bir gündür, o da bugündür!
*Sen, sen ol! Asla biz olma
*Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme!
*Azdan az, çoktan çok gider
*sadece şahlar hamleleri önceden sezer
*hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır
*özgürlük, sonu meçhul bir firardır
*Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir
*Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur
*Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey dur
*bela, kişinin sevdiklerinden gelir
*HERGÜN SENİ DÜŞÜNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERİYOR BANA BİLİRMİSİNBİR GÜN SENDE SEVERMİSİN
SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM ÇÜRÜYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ ÖPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE ÇIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM ÖLENE KADAR
SEN VARYA SEVGİLİM AVRUPA KADAR MODERN *AMERİKA KADAR GÜZEL AFRİKA KADAR SICAKSIN NE VARKİ SEVGİLİM ANTARTİKA KADAR UZAKSIN
*Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur
*Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir
*Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin
*Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı
*İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır
*Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz
*Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
*Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da Kalbimin atdığı da bir gerçek, günün bitdiği de Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek
*Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin
*seni günde bir kez düşünüyorum o da benim 24 saatimi alıyoo
*Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gün düşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gönülden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş
*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir
*Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım
*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi
*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye
*Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler
*Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR
*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum Seni Çok ama Çok Seviyorum
*Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor
*Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?
*Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!
*Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa
*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba
Dünyada bir çok insan varKimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor
*Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
*Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın Karanlığa bak yüzümü göreceksin Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN
*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında
*BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir
*Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir
*Bir sevgi diledim gözyaşı buldum Bir dost diledim sırtımdan vuruldum Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!
*Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir
Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?
Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor
*Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide götür, gittigimiz yer kara toprak olsun
*Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum
*Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum
bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diyeBen dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!
*gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir
*Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim!
*Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!!
Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim
*Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm
Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum
*Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir
Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben
*Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur
*Gidene kal demeyeceksingidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizleredönmeyene dön demek acizlere yakışır
*Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem
*Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemişSizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demişAdamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş
*GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM
*DUNYADA UC SEYI SEVDIM SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE
*seni denizdeki canlılara anlattım benin canım sevgilim balıkları bile aglattın
*Bütün Kızlar Çicek Olsun Arı Olmazsam Namerdim

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir