Mısırlı Mantar Çorbası (Çin)

Cevapla
Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Mesajlar: 5033
Kayıt: 14 Ağu 2008, 19:14
Konum: Almanya
İletişim:

Mısırlı Mantar Çorbası (Çin)

Mesaj gönderen moments » 20 Kas 2008, 21:52

Resim

Mısırlı Mantar Çorbası (Çin)

4 kişilik
Ceviz büyüklüğünde zencefil (rendelenmiş),
karabiber,
1 litre tavuk suyu (komprime),
glutamat,
200 g taze mantar,
1 küçük kutu (500 mg) mısır konservesi,
1 silme çorba kaşığı nişasta,
2 yumurta,
maydanoz ya da kişniş

Tavuk suyunu bir taşım kaynatın. Dilimlenmiş mantarları ve mısırı ilave edin. Nişastayı soğuk su ile karıştırın ve çorbayı koyulaştırın. Yumurtaları çırpın ve çorbaya dökün. Taze yeşillikle garnitür yapın.


Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Cevapla

“Çin Mutfağı” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir