Jülide Sonat'tan Ceyhan'a Ziyaret

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Jülide Sonat'tan Ceyhan'a Ziyaret

Mesaj gönderen moments » 23 Eyl 2008, 12:01

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Bayan Basketbolundan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat Ceyhan Belelediyespor’u ziyaret ederek, antrenmanı izledi.
1.jpg
Bu gün Ceyhan İlçe Spor Salonu’na gelen Sonat, Ceyhan’ın Birinci lige çıkmasından sonra çok büyük işler yaptığını belirterek, “Ceyhan’ın Anadolu takımı olmasına rağmen büyük işlere imza atmıştır. Böyle basketbol aşkı ile yanan bir şehirde salonun daha büyük olması gerektiğine inanıyorum. İnşallah Ceyhan’a en kıza zamanda büyük bir salona kavuşur” dedi.

Sonat, sporcularla yaptığı konuşmasında ise Türkiye Basketbol Federasyonu’nun hedef büyüttüğünü altını çizerek, “ileriki yıllarda sizleri de milli takımda görmek isteriz. Burası sizin için çok iyi bir okul bunu çok iyi değerlendirmeniz gerektiğine düşünüyorum. Basketbol Federasyonu olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yeşil- Beyazlıların Antrenörü Levent Deringöl ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sonat’a takımın bir t -shirt hediye etti.

Salon’dan sonra, kulüp binasını da ziyaret eden Sonat burada Şube Sorumlusu Alemdar Öztürk, Genel Sekreter Fatih Yücel ve antrenör Levent Deringöl ile bir süre görüştü. Kulüp binasını da gezen Sonat, tesisleri çok beğendiğini dile getirerek Ceyhan Belediyespor’a başarılar diledi.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Basketbol” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir