dertlerini paylaş yeni bi güzin abla yetişmekte
dertlerini paylaş yeni bi güzin abla yetişmekte
hadi hanımlar beyler yokmu hiç sorununuz paylaşabiliriz ! içinizi dökün ve rahatlayın ....
" düş uçacak bahara doğru "
- mrt.ceylan.06
- Rep Gücü
- İletişim:
Re: dertlerini paylaş yeni bi güzin abla yetişmekte
benim bi sorunum var 

Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
hayırdırr :') anlat bakalımm güzin ablan yardım edicek sana anlat k derdine çare buluyum

sensin derdim. biktim ya, sabahtan aksama kadar amcaaaaa
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
benim gibi dert dostlar başına
tatlımı tatlı amcasınıda sevio daha ne istiosun 

- mrt.ceylan.06
- Rep Gücü
- İletişim:
sevgili güzin abla;
ben birine gercekten asık oldum ama bu kızda bana asıktı birbirimizi 2 yıl boyunca hep sevdık ikimizde sevgıyle yaklastık birbirimize ama kızın babası bizim birbirimizi sevmemıze karsıydı onu almanyaya teyzesının yanına yolladı birbirimizi hiç bırakmadık ama kızın zalim babası almanyadan sırf cok zengın dıye kızı ona verecekmış hemde adam 42 yasında ve 6 sefer evlenmış ve evlendıgı kişilerde nasıl olduysa hepsı vefat etmiş... şimdi ben ne yapıcam ne olur bana yardım edın...
ben birine gercekten asık oldum ama bu kızda bana asıktı birbirimizi 2 yıl boyunca hep sevdık ikimizde sevgıyle yaklastık birbirimize ama kızın babası bizim birbirimizi sevmemıze karsıydı onu almanyaya teyzesının yanına yolladı birbirimizi hiç bırakmadık ama kızın zalim babası almanyadan sırf cok zengın dıye kızı ona verecekmış hemde adam 42 yasında ve 6 sefer evlenmış ve evlendıgı kişilerde nasıl olduysa hepsı vefat etmiş... şimdi ben ne yapıcam ne olur bana yardım edın...

mrb uzaylı
çok dertli görünüosun ama dert etme ablası sana çok kolay bi yol sölücem kızı kaçırıcaksın ve yıldırım nikahı sonra herşey yoluna giricek izinide kaybettirceksin yoksa avucunu yalarsın 

- mrt.ceylan.06
- Rep Gücü
- İletişim:
sevgili vede saygılı güzin abla;
2 sefer kacırmayı denedım güzin abla ama kızın babası cok ünlü birisi ve adım atsan haberı oluyor şimdi ne yapcam ben güzin abla yütfennnnnn yardımmm edinnn banaa... noluyyyy
2 sefer kacırmayı denedım güzin abla ama kızın babası cok ünlü birisi ve adım atsan haberı oluyor şimdi ne yapcam ben güzin abla yütfennnnnn yardımmm edinnn banaa... noluyyyy

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir